Rundt om Carla – game over

IMG_1340
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Opkaldet kom som et surt opstød. Som en bøvs jeg ikke havde ventet. Der havde ikke hersket den mindste tvivl i mit sind, om at min serie “Rundt om Carla” ville blive modtaget med jubel hos TV3, og at de 100p ville sætte den i produktion. Men da de karismatiske, innovative og knusende søde TV folk, producenten Pelle og konceptudvikleren Niels, ringede mig op i går eftermiddag, kom jeg på andre tanker. De sagde:

IMG_1360

“TV3 måtte sige nejtak. Programmet går for ungt i målgruppen, og konceptet kan derfor ikke sættes i produktion.”

Men hvad med mig, peb jeg som en lille fugleunge, der ellers lige var blevet klar til at flyve fra reden.

“Dig? Jamen de elsker dig! Så lad os mødes når du er frisk igen (jeg er syg pt), og brainstorme på nogle mere målgruppe relevante koncepter”

Det sidste fik smilet frem. Ikke mindst fordi jeg selv havde mine “rettelser” til Rundt om Carla. Jeg synes fx. at scenen med min mor og jeg, og den hvor min veninde Annie og jeg er ude og sejle kajak, var blandt de stærkeste. Og for at kunne lave en hel serie, skal der helst kun være stærke scener.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så kære læser – lad mig vide hvad i gerne vil se mig i (hvis i da overhovedet vil se mig i noget)? Skal der være mere med mig og min mor? Skal det måske handle om min nye virksomhed, og hvordan man starter sådan noget op? Skal det handle om den bog jeg er ved at skrive om mit forhold til mænd? Skal det handle om venskab? Hvordan man får et lykkeligt liv? Vil i se et program om mig som blogger? You name it! Alle ideer vil blive taget imod med kyshånd – da mit største mål er at lave TV, som folk orker at se, og som samtidig kan viderebringe et positivt budskab, som jeg altid forsøger at få med i alt jeg laver.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg ved, at der KUN sker de ting der skal ske, og at alt det bedste venter forude. Jeg har nemlig besluttet inde i mig selv, at se på livet som en fodboldkamp, jeg allerede kender resultatet på. Og jeg vinder kampen. Så de mål der scores fra modstanderholdet undervejs, og de tacklinger jeg modtager, er til at leve med, da jeg tror på en sejer i sidste ende. Måske tager jeg fejl, men sådan er det jo med tro. Man kan ikke vide det.

Og dét min kære læser, er en vigtig del af “Det store spørgsmål” – for uden tro har vi kun mistillid og angsten tilbage. Og hvem orker lige den?

Ikke jeg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

20 thoughts on “Rundt om Carla – game over

 1. Øv! havde virkelig håbet på at serien blev til noget – men fedt at det ikke er det sidste vi ser fra dig!

 2. ærgeligt at din serie ikke blev til noget – håber du kan finde dig nogle andre projekter. Men jeg var ærlig talt heller ikke begejstret. Jeg syns hele afsnittet virkede meget meget useriøst, iscenesat, kunstigt og opsat. det virkede mere som en film eller serie med et fast manuskript, planlagte konflikter, dramer og episoder end hvad virkeligheden er. hvis jeg skal se noget til dig skal det være mere ærlig, afslappet og knap så opstillet.havde lidt svært ved at tage serien seriøst faktisk – der var lidt for meget kliche konflikter over det. der var ligesom der skete alt for for meget i et afsnit, ” konflikt med veninde, bedstevens nye kæreste bliver jaloux på dig, møder sød fyr i fitness, ender på date uden at vide det….. osv osv. efter at have set afsnittet fik jeg mange associationer til 2900 happiness og the hills. reality agtig tv men alligevel med manuskript og planlagte scener, konflikter og drama’er. jeg ønsker mere at følge dig som (ærlig) person i din hverdag. evt gennem vlogs her på bloggen eller i en serie. drop skuespillet og lad os se dit sande jeg.

 3. Sådan Heidi – ærlig snak! De tanker du havde om serien, var netop det vi forsøgte at ramme, men også dét som jeg synes fungerede mindre godt. TV3 havde efterlyst et nyt konstructed reality program ala The Hills, og det lavede vi. Men som du siger – så er virkeligheden bare sejere, og når noget føles kunstigt, så mister det både troværdighed og nerve. Så tak for dine ord! Det vil jeg tage med mig videre!:)

 4. Hvor er du sød Stine – nej, jeg tror bestemt ikke det er det sidste fra mig. Men kun det bedste er godt nok!:)

 5. Noget om din bog, mænd, sex. Noget om selvværd – eller evt mangel på samme.
  Som de andre har nævnt – ærlighed.
  Historier fra det virkelige liv.
  Du er sej, keep going!

 6. Øv jeg syntes det var et sjovt afsnit du lavede, – til gengæld synes jeg det kunne være interessant at se hvordan du starter din virksomhed op! 😀

  Jeg elsker at følge din blog, men jeg synes ikke der kommer blogindlæg op så ofte mere? 🙁 Jeg kunne rigtig godt tænke mig at der kom et arkiv herinde, så man kan gå ind og finde ældre blogindlæg 🙂

  Mange hilsner herfra

 7. Ærligt serien ikke bliver til noget 🙁 Personligt kunne jeg bedst lide scenen med din mor, fordi den virkede ægte og ærlig 🙂

 8. Hej Carla
  Det er da ærgerligt at høre, at din serie ikke bliver til noget. Jeg synes den var ret god. Jeg synes du skulle tage idéen fra ‘Rundt om Carla’ med til det næste (tv)-projekt. “Hvordan man får et lykkeligt liv?” Hvordan er man ung i en verden og i en tilværelse, hvor der stilles store krav til folk, især kvinder. De skal være smukke, veltrænede, fremadstormende i deres karrierer og samtidig kunne “passe” mand, hus og børn. Dette passer nok mest på den gifte kvinde, men jeg synes mange af parallellerne kunne tages med i dit nye projekt. Hvordan er man ung, med alt hvad dertil hører, og hvordan kan man få det hele til at hænge sammen uden at skulle give afkald på alt for meget af det sjove.

  Håber at se mere til dine projekter!

 9. Jeg synes det der “gik galt” ifht. Rundt om Carla var, at det blev så trivielt. ALLE har fucked-up kærlighedsliv, ALLE har bedsteveninden de betror sig til, og ALLE snakker med deres mor. Hvorfor ikke spille på det der gør dig til noget særligt i stedet? Jeg læser din blog, fordi jeg synes det er super inspirerende at høre om dit studie (som mange drømmer om, men få kommer ind på), dine praktikker som lyder alt for nice (igen mange drømmer – få får lov) – din vej ind i mediebranchen. Udefra kan mediebranchen godt virke som en lukket fest med glitter og glamour. Jeg synes det ville være det SEJESTE hvis du lavede en serie om hvordan det er at være ung og ambitiøs kvinde som drømmer om en fremtid i mediebranchen. Og ikke nødvendigvis på den der Paradise-Hotel-måde foran kameraet – men bagved. Hvordan er hverdagen? Hvilke udfordringer møder du? Hvilke intriger er der der? Du ved så meget og prøver så mange ting – og det er det jeg gerne vil se på skærmen – det som ikke er blevet vist før. 🙂

 10. Tak Inger – jeg har haft smadder travlt med mit job på DR og så er jeg jo også ved at skrive en bog, og har også brugt en del tid på at lave “Rundt om Carla”. Jeg har også arbejdet på en webshop, som jeg håber kan åbne inden længe:) Når det er sagt, så forsøger jeg at skrive på min blog så ofte som jeg kan, og ellers er jeg også begyndt at være ret aktiv på min snapchat (carlachloe) og min instagram @carlachloe – hvor du dagligt kan få inspiration og små historier fra mit liv:)

 11. Den var ny – god idé, som nok desværre er ret svær at læse, da mange bag kameraet, er glade for at være der hvor de er, og derfor ikke vil medvirke. Men klart noget vi må arbejde hen imod! Sej ide!:) Tak

 12. Det, der fik mig til at følge din blog, var faktisk dit (dine) ophold i USA. Super læsning. Både fordi det minder mig om en skøn tid (før to små børn), hvor mulighederne for sjove oplevelser var mere åbne, men også fordi USA bare er noget helt specielt. Jeg kan sagtens forholde mig til dine tanker og dine mindre kriser over at skulle klare sig i udlandet, hvor følelserne let kan sidde mere uden på end herhjemme. Så hvis man kunne sende dig afsted på tur, så ville jeg kigge på 🙂 Jeg er ganske givet ikke målgruppen for prøveprogrammet, men jeg er dog enig i flere af de andres kommentarer. Mere dokumentar-agtig stil vil nok fungere bedre.

 13. Tak Kathrine! Den idé er jeg sjovt nok HELT nede med. Saaaavner LA helt latterligt meget, og drømmer om at komme tilbage efter min uddannelse for at få taget hul på det job jeg fik i slutningen af min praktik, men som desværre ikke nåede at blive officielt godkendt. De skriver ofte til mig, hvornår i al verden jeg har tænkt mig at komme tilbage, og ville også have mødtes med mig da jeg var i NYC sidste år, til et møde med Spotify. Så jeg er 100P på at der er mere for mig i det store USA – og det ville da være helt kanon at lave et TV program ud af rejsen oven i hatten. Ellers v-logger jeg bare derfra, lige som sidst:) Tak fordi du stadig læser med! KH Carla <3

 14. Jeg vil rigtig gerne se et program med dig, men så skal det være ægte. Det første program virkede meget falsk og opsat, det er mere spændende, hvis det virker ægte 🙂 så bare et program om dit liv

 15. Modtaget! Men mit liv er jo frygtelig mange ting, så det handler lige om at spore sig ind på hvad der er særligt spændende:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *