Renault Twingo – jeg ku’ godt

Jeg bor sammen med verdens sødeste dame og hendes to hunde i Århus. Jeg savner hende helt når jeg er på optagelser i Købehavn, hvilket jeg har været siden i tirsdags. Dér kørte hun mig på arbejde fordi det regnede, og jeg sad på passagersædet og tænkte på, hvor lækkert det ville være hvis jeg selv havde mig en lille bil at køre rundt i når det regnede. Jeg holdte mig derfor ikke for god til at tage mig en prøve-tur i den lille nye “pige-bil”, Renault Twingo, da tilbuddet bød sig.

Og det selvom jeg ikke er en trænet bilist. Som i slet ikke. Inden jeg bestilte tid hos Renault, kunne jeg derfor mærke bil-nervøsiteten stige indeni, mens jeg skævede ulmt til hundene. De trissede rundt oppe i stuen og lappede hundemad i sig. Sådan som hunde altid har gjort.

“I skal hverken køre bil eller finde koblingspunkter”, sagde jeg til den ene, mens den kiggede tomt ud i luften. 

“Ikke et eneste sted skal I køre hen, hverken i dag eller nogen andre dage”.

For hunde er ikke interesseret i biler, kun i hundemad. Ikke fordi de ikke bryder sig om biler, jeg tror bare ikke de har noget nært forhold til dem.

Og dér ligger forskellen på mig og hunde. Muligheden for at få et nært forhold til en bil. Se mine begrundelser nedenfor:

Jeg synes denne bil er et hit. Især er jeg vild med den lille smarte  iPhone/Android holder, der gør det muligt at se på R&GO appen, der giver dig adgang til din telefon, musik, bilens funktioner og GPS på én brugerflade fordelt på 4 knapper. Det er smart – og gratis, se den her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg elsker også Twingo’ens gennemførte sort-røde design inde i bilen, som man kan customize på utallige måder alt efter smag og yndlingsfarver – endda online, så man kan prøve en masse forskelige muligheder af. Prøv selv her.

Renault Twingo‘en er desuden nem at dreje om hjørner med. Og det helt bogstavligt, fordi den har en meget lille venderadius. 

Bilen koster fra 84.900 kroner og op efter, og kan leases hos Renault Finance med en mdl. ydelse fra 980 kr. Det kunne jeg altså godt overveje! Den er desuden skabt til bykørsel, da den er en så kaldt mikrobil, og dermed let at parkere og nem at komme omkring i – i en tæt trafik. Den kører 20 km. literen og samlet set synes jeg virkelig det er en fin lille bil til prisen.

Se hvordan det gik mig på min prøvetur, hvad jeg synes om bilen – og om det lykkes mig at finde koblingspunktet her:

Dette indlæg er sponsoreret af Renault

3 thoughts on “Renault Twingo – jeg ku’ godt

  1. Hej. Det er første gang, jeg læser herinde, men kommer helt sikkert igen. For den positive stemning her på bloggen, fik mig da til at smile helt 🙂

  2. Ej hvor fedt at høre! Sig endelig til hvis der er noget du mangler herninde, så skal jeg se om det er noget jeg kan efterleve:) Godt med nogle mandelige læsere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *