Privat træner, fitness camp og sved på den pande

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg er på vej til at mit livs første private trænings session, og mine nye sneaks danser en forventningsfuld runddans af glæde under sædet. Jeg mødte den personlige træner Frank i mandags, hjemme hos Jesper, som selv bruger ham som personlig træner. Jeg hørte tusinde af trompeter gjalde, da jeg forestillede mig min røv i et par stramme bukser, uden at ligne en juleskinke, efter Frank havde tilbudt mig at træne sammen. Hans træningsform er utvivlsomt en effektiv affære, og de Fitness Camps, han afholder et par gange om året, med en hel uges håndholdt kost og motions skole, kan ikke andet end kickstarte en sund livsstil og hjælpe en med at få den krop man altid har drømt om. Jeg overvejer stærkt at tilmelde mig den næste camp, som ligger i ugen mellem d. 11 til den 18. januar næste år. (hvis det passer med min skole, bevares). Læs om det hele her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Vi blev til træningen mødt af denne norske kvinde, der ejer træningscentret. Hun har netop vundet verdens største fitness konkurrence, som Arnold Swarzenegger også er med i. Stærk kost. En ufrivillig trækning over brynet lader hende muligvis vide, at jeg er lidt paf over, at et kvinde vil gøre så meget for at ligne en mand. Men det er muligvis, har været, eller er på vej til at blive moderne, og det skal jeg ikke lægge mig til hinder for. Hun var sød og efter alt at dømme glad – lykken ligger i biceps?OLYMPUS DIGITAL CAMERA Frank og jeg blev dog enige om, at jeg er fin som jeg er, og blot skal arbejde lidt med min røv, for at min krop kommer til at harmonere rigtig fint. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Vi lavede interval træning, og tog alle kroppens muskelgrupper igennem, brudt op med 3-5 min. løb/step/crosstrainer/roning. Øvelserne gentog jeg 15 gange, af tre runder. Så en lille time senere var jeg godt gennemarbejdet. Uden fare for Arnold look, trænede vi også mine arme, som i forvejen er ret tonede, fordi jeg dyrker så meget hot Nalini Yoga. Men det er godt at træne muskler, da de holder forbrændingen oppe.OLYMPUS DIGITAL CAMERAHer ses den gode Frank, der som bonusinfo netop har fået en (ultra rig) Ukrainsk kunde, som flyver ham frem og tilbage, så de kan lave trænings camp en uge om måneden. Det synes jeg siger lidt om hvor dygtig Frank er. OLYMPUS DIGITAL CAMERAOg jeg må da også sige, at Frank fik det bedste frem i mig. Det er længe siden jeg har følt mig så stærk og god:) Og jeg glæder mig til vores træning på torsdag, hvor vi går all in på min popo.

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *