Pleeease! Julegaveønsker i cyperspace

Jeg er ved at komme i julestemning. No shit. Stearinlys, risengrød og konfekt får min indre julemand til at hoppe ud af skabet, allerede 24 dage før juleaften. Og Samsung gør det ekstra nemt at få sine juleønsker sendt sjovt afsted:

Totally present. Somewhere else.
Det bedste ved jul er, at jeg er sammen med min mor og min lillebror, uden vi sidder og dimser med henholdvis eksamensopgaver (både min mor og lillebror læser) og jeg arbejder på et af mine mange projekter. Denne ene dag om året er nemlig helliget madlavning, hygge og grineflip. Iiih hvor jeg altså glæder mig!

The Big Pleeease – hvad du ønsker bør du få
Juleaften bringer som regel også andet, end ekstra kilo på sidebenene – nemlig julegaver. Og i år har Samsung lavet et ret sjov julekorts gimmick, hvor man kan sende julekort med sit ansigt sat ind i en julet figur.

I samme ombæring kan man udpege hvilken ting fra Samsung, man ønsker sig liggende under juletræet. Smart.

Ekstra fiffigt bliver det også kun, at man ved at benytte servicen, kan deltage i konkurrencen om en af de udvalgte Samsung items – det er vel jul!

Og en glædelig én af slagsen. Ho-ho.

 Dette indlæg er sponsoreret

Flere indlæg i samme stil

2 thoughts on “Pleeease! Julegaveønsker i cyperspace

  1. Du ser så mega godt ud, Carla. Hvor mon din fine trøje er fra? Glædelig 1. december 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *