Personlig træningscamp i Spanien

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg mødte den personlige træner Frank Naundrup da jeg sidst var i Malaga for et par måneder siden. Og han har ikke sluppet min bevidsthed siden. Han blev derfor kontaktet så snart flybilletten var booket, hvor jeg bestilte jeg en tid hos ham, da bedre træning ikke er til at opdrive. Hans træningsform er utvivlsomt en effektiv affære, og de Fitness Camps, han afholder et par gange om året, med en hel uges håndholdt kost og motions skole, kan ikke andet end kickstarte en sund livsstil og hjælpe en med at få den krop man altid har drømt om. Hvis jeg ikke skulle lave min 3. semester opgave og til LA i starten af næste år, var jeg uden tvivl røget med på hans næste camp, som ligger i ugen mellem d. 11 til den 18. januar. Læs om det hele her, hvis du skulle være den heldige, der har tid til bootcamp.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi lavede i dag interval træning, og tog alle kroppens muskelgrupper igennem, brudt op med 3 min. crosstrainer/løb/step/roning. Øvelserne gentog jeg 15 gange, af tre runder. Så en lille time senere var jeg godt gennemarbejdet. Vi trænede både arme, mave og ben, som alle er ok stærke, da jeg træner Nalini Yoga. Men de mange nye stillinger kræver lige lidt ekstra, og jeg tror jeg får temmeligt ondt i specielt mavemusklerne og armene i morgen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til sidst i træningen skulle jeg ro 3 min. Min absolutte hade træningsform (jf. min tid som ungdomsroer/styrmand) og derefter var jeg så smadret, at enhver bevægelse føltes som en kamp. Virkelig længe siden jeg har været så presset under træning. Effektivt og godt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Der blev løbet i tempo 12 i tre min. efter første pass med benøvelserne. Og steppet mege hurtigt efter armøvelserne – det er noget der rykker skulle jeg hilse at sige!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Frank får virkelig det bedste frem i mig, og jeg gav måske endda lidt for meget i dag. For jeg var godtnok most da jeg kom hjem. Nu skal jeg lave hummersalat med O. og laksesalat. Jeg har den gode optur på!

 

 

 

 

One thought on “Personlig træningscamp i Spanien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *