Panikdagen over dem alle

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Okay. Så sidder man i Billes bil, og griner på stikord fra P3, og panikdagen synes uvirkelig og slet ikke særlig panisk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEfter rundvisning på Journalisthøjskolen spiste vi på Café Viggo (tror det må være Århus’ svar på Café Victor). Snakken gik, og jeg blev lidt nervøs ved tanken om, at Mastiff, Strix og Dong (som jeg har søgt) – kun skal bruge 5 praktikanter til sammen.. Jeg gøs ved tanken.OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Og spiste mig smadder mæt og glad i laks med havtorn og jordskokker.. OLYMPUS DIGITAL CAMERA  “Aarhus North – Bed & Kitchen” – skabte rammerne for min og Nannas nattesøvn. Og selvom vi var lettere paniske, da vi om aftenen skulle finde huset, og begges telefoner var løbet tør for strøm, og ingen kunne huske hverken adresse eller dørkode, lykkes det os tilsidst at finde det, og komme ind i varmen. Og der var faktisk ganske fint og pænt og rent. Gudskelov.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Men så blev det da elles nok lige torsdag morgen. Den værste morgen af dem alle.
Panikdags-morgenen.
Der er omtrent det vigtigste tidspunkt på min uddannelse som TV tilrettelægger – og statistisk – er der 35 der ikke får en praktikplads ud af de 254 studerende. Og hér står jeg, i Århus med en helethelt stille telefon, omgivet af 254 journalister, samt et udpluk af mediebranchens redaktører og producenter, mens jeg febrilsk forsøger at finde et ledigt praktisksted på praktik-app’en.

Og jeg tænker: “Hvad gør jeg?”

Jeg tog en samtale med Kræftens Bekæmpelse, men måtte sande, at mit incitament til at producere informationsfilm er så beskeden, at jeg ikke ville spilde den søde dames tid yderligere. Derfra gik jeg igang med at ringe til mine DR kontakter, og venter pt på tilbagemelding fra et par stykker af de tunge drenge. Der er desuden mange produktionsfirmaer, der først sender bud ud om praktikanter om et par måneder, så løbet er ikke kørt, selvom det blev skudt temmelig knebent igang.

 

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *