Ønskeliste fra Thi Thao

Min veninder har lavet den smukkeste kollektion af tøj, der på et splitsekund får dig til at ligne en million! Jeg har selv fået lov at købe en af hendes jakker til en god pris (billedet herunder), og føler mig seriøst som en rigtig lady med den på. Synes lige i skal se hvad hun ellers har af sager, som står temmelig højt på min ønskeliste:

Du kan se hvor du kan købe tøjet her men du kan også købe det online, bare tryk på billederne af de styles du vil se mere info på

 

Screen Shot 2015-09-11 at 11.48.03

Screen Shot 2015-09-11 at 11.48.22

Denne buksedragt sidder knald godt og det er en sjældenhed synes jeg! Derfor kunne jeg godt overveje at kaste lidt over 2000 efter den – det er jo alligevel ikke meget mere end hvad et helt sæt løber op i (top, nederdel, strømpebukser).

Screen Shot 2015-09-11 at 11.51.24Denne top er bare så smuk, og ville se pæn ud med både løse og stramme bukser eller en nederdel. Lige mig!

 

Flere indlæg i samme stil

2 thoughts on “Ønskeliste fra Thi Thao

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *