Olympus kameraet – overgår alt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERATillad mig at præsentere verdens fedeste kamera: Jeg har været så heldig at låne dette Olympus Pen Lite E-PL5 kamera, og kan ikke få armene ned, over et så lille og kompakt kamera, med så mange funktioner!

Det har for det første en uundværlige selfie funktion, hvor en vipbar skærm, letter på projekt “tag-etbillede-af-dig-selv”. Ge-ni-alt. Og så har den en hurtigtreagerende berøringsskærm, hvor man kan stille skarpt og skyde billedet med fingerspidsen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Og når det er for mørkt til at tage billeder, så kan man lige sætte denne flash på, som følger med kameraet, og som lyser tingene flot op.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAHer ses det fine hvide kamera (kan også fåes i sølv og sort) med en ekstra zoom linse, så man kan stå langt væk, og alligevel få kniv skarpe nærbilleder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Der ud over kan man sende billederne direkte til Facebook eller sin telefon, man kan filme på det, tilslutte en stabilisator, indstille lukketid og tilføje alverdens effekter. Alt i alt, et mega fedt kamera, med alle de funktioner jeg kunne drømme om. Hurra for Olympus!

 

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *