Også glade hver for sig

485406_150368451819287_277335207_n
Skærmbillede 2013-07-02 kl. 22.50.58 Skærmbillede 2013-07-02 kl. 22.10.42En evig række af tilfældige sammentræf og positive oplevelser kommer mig i møde, hver gang jeg er sammen med Sofiya. Men i dag skulle det vise sig, at trods hendes hjemrejse til London, er mit held og lykke ikke taget retur. Efter morgenyoga cyklede jeg på Sweet Treat og drak mig lidt af en fineSMÆK kaffe og læste i min bog. Kaffen blev brygget af en mand med grove træk og jeg tænkte at han måske havde bygget huset vi stod i. Han smilte inderligt da jeg kommenterede den gode duft af friskmalet kaffe, og gav mig et ekstra shot for lirens skyld. Opmærksom og mokkafil var den gode kaffemand, og det skal han have tak for. Ikke et øje tørt.

Fra kaffelatte buddhist til Body SDS massage, hvor jeg i dag kom endnu et skridt nærmere en normal og smidig lænd. Sarah og jeg er ved at komme på julekort med hinanden, og jeg er hende så taknemmlig for den nænsomhed og healende proces jeg gennemgår. Hun kan kun anbefales, hvis du har problemer med kroppen.

Herefter cyklede jeg til Studiestræde, hvor jeg mødte David og Adam (fra DR2 fiske-programmet “Det sejler”). David gav mig et par super duper fede sort-i-sort tracks fra Iaiaia og Adam gav som altid generøst ud af søde ord og smil. Magen til søde fyrer skal man lede længe efter.

Jeg mødte også Smukke Jens og Marie på vej hjem, og de mindede mig hver især om at man skal gribe de muligheder livet giver os. Og hvor sulten jeg ikke mindst var gået hen og blevet. Frokost kl. 16.00 er ikke optimalt. Hjem og lave mad!

 

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *