Nyt TV program

Og fra fitting til noget fuldkommen andet: Solskinsmøde på Bang & Jensen (en café på Istedgade, som til syneladende er blevet alle mediefolks fortrukne arbejdsplads/mødelokale). Jeg skulle nemlig mødes med Nicolai, og tale om et nyt tv program jeg skal være med i. Det er stadig hemmeligt hvad det helt bestemt går ud på, men jeg kan afsløre så meget, at jeg er en af de medvirkende, og det går til et godt formål. Bum. Tror det bliver SÅ sjovt!:) Mit første TV3/Nordisk TV projekt. Det er desuden ret sjovt at tale om koncept, plots og dramaturgi, nu hvor jeg selv har indsigt i hvad der virker. Nicolai virkede til at være meget åben for ideer, og i det hele taget en meget sympatisk fyr. Jeg glæder mig til kunne fortælle jer mere om det!

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *