Nyt Nalini Hot Yoga Center

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Okay. Så cykler man til Hot Nalini Yoga klokken 17.30 om eftermiddagen. Tirsdag eftermiddag endda. Og hér står jeg, foran det store spejl i det spitnye Nalini Yoga center på Borups Allé 114.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rustikke vægge med 400 kulørte lys og buddhistisk nips, samt et hold af kompetente yogalærer, masser af nye yogamåtter og blødt yogatøj, står klar inde i Nalinis nye center, der åbnede d. 10. oktober.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og jeg tænker: “Her er flot”

Herefter sker der tre ting:

 1. Jeg klæder om i kvindernes store omklædningsrum oppe på første sal, og mærker, at min mave er fyldt med luft.
 2. Jeg går gennem den mørke gang til yogasalen, og mærker fred og ro bølge ind over mig. Sammen med en duft af lavendel.
 3. Jeg falder i søvn på min yogamåtte.

Jeg vågner selvfølgelig igen, da lærerinden kommer ind i det varme rum. Hun indleder med følgende: “Velkommen. Træk vejret helt i bund”.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og det er så rigtig set! Det er ikke nok bare at trække vejret ind og ud, som om det var ligegyldigt om det overhovet blev trukket. Nejnej. Det skal nydes og ledes ud i hver eneste celle, skal det. Så det gjorde jeg. Jeg trak vejret dybt, og tænkte på, at min mave så meget større ud end i går. Men som praksis skred frem, slap jeg mave-tanken, og lod vejret fylde i stedet. Og det var rart.

Skærmbillede 2013-10-22 kl. 21.58.43Her ses jeg efter praksis, svimlende brugt efter 90 minutters hundestræk og solhilsner, i et 37 grader varmt rum. Men underligt nok er jeg som altid fyldt med energi og har en rigtig lækker fornemmelse i kroppen.

Jeg glæder mig stort set altid til at komme til yoga. Og aldrig er det sket, at jeg har fortrudt en praksis. Heldigvis har det nye center 2 varme sale, hvilket gør det muligt, at kunne træne stort set hvornår på dagen det passer en. Jeg ved ikke helt om jeg når derhen igen i morgen. Men min “Fitness Carla” plan er, at jeg skal praktisere yoga 4 gange om ugen, og løbe min. en gang. Så jeg holder muligvis en “fridag” i morgen, og træner både lørdag og søndag, da jeg ikke vil drikke denne weekend.

Hvis du vil prøve Hot Nalini Yoga, så kører det disse tilbud netop nu:

Ubegrænset yoga fra åbningsdato 01.10 til nytårsaften
Åbningspris kr. 1.995,- (norm. 2.950,-)
Obs: begrænset antal – der er 3 tilbage (Update 30.09)

Klippekort til 10 klasser
Åbningspris kr. 895,- (norm. 1.080,-)
Max. 3 klippekort pr. person. 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

2 thoughts on “Nyt Nalini Hot Yoga Center

 1. hej carla 🙂
  jeg har besluttet for at starte til det der yoga du skriver om, men jeg kender intet til yoga overhovedet. hvis jeg køber 3 intro timer eller hvad det hedder, tror du godt man kan finde ud af hot yoga som nybegynder?
  udover dette ville jeg høre om gode råd til hvad man tager med når det er .. er det en god idé at tage vand med ind til timen eller hvad har man med derind? låner du altid måtte af dem og koster det penge 🙂 ?
  -udover dette hvad har man så på af tøj? for kan se du lidt har 2 forskellige outfits på på billederne.. først det sorte hvor man kan se din mave og så har du også en t-shirt på 🙂 mvh

 2. Se her: http://nalini-cph.dk

  tag så lidt på som muligt, en vandflaske med ind. træk kun vejret med næsen. Drik kun to slurke ad gangen, da maven ikke kan absorbere det særligt hurtigt, og så bliver man bare fyldt op med vand, hvilket ikke et optimalt. Drik masser af vand dagen før og i løbet af dagen.

  Første gang låner man en måtte gratis, derefter koster det en 20’er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *