Nye klæder og en tur på Sticks

IMG_0976 kopi Jeg holdte premiere på mit nye tøj, og cyklede ud i den friske luft med den fine Marie Sixtine cardigan fra deres efterårs kollektion, en lang guldkæde om halsen, og en oversize kjole fra Lasse Spangenberg, som er fra hans “ikke-galla” linje, som jeg er total fan af! Guld sneaks fra New Balance og så afsted til Sticks:) GOD aften!IMG_0983 kopi

IMG_0986 Armbåndet er fra Skagen, og koster 300 kr. – jeg synes det ligner en million:)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Gylden solnedgang med mit guld tøj på. Klasse!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Rosé, frisk fisk og godt selskab. Der er ikke et øje tørt!OLYMPUS DIGITAL CAMERATun tatar med vagtel æggeblomme er et hit skulle jeg hilse og sige:)

Flere indlæg i samme stil

2 thoughts on “Nye klæder og en tur på Sticks

  1. Hej carla. Hvor er den cardigan bare fin! Hvor er den købt og til hvilken pris? Vh Cecilie

  2. Man kan først købe den til Efteråret, men jeg ved at Berg på Østerbro og Frederiksberg sælger mærket:) Den koster 799 og har nummeret 21441007

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *