Ny uge, nye- vipper, bogudgivelse, job, modeshow og træningsform!

IMG_2535IMG_2552

Barndomsveninder der aldrig slipper

Det var ugen hvor min barndomsveninde kom hele vejen fra Odense til Århus, for at spise middag med mig. Vi fik catchet op og mindet hinanden om morsomme detaljer fra en svunden tid. Jeg havde for eksempel helt glemt, at jeg som 8 årig havde udsmykket min køjeseng med billeder af grise. Glem alt om popidoler,  grislinger var holdt hele vejen. Hah! Bolette er snart færdig som læge, og taget hendes karakterer fra folkeskolen i betragtning, synes jeg det er overdrevet sejt, og giver mig et håb om, at alt er muligt, hvis man virkelig vil. Fandeme sejt gået!

IMG_2577

Flytter hjem igen

Et halvt år indeholder mange morgener med lidt for travlt, og lidt for kold kaffe i koppen. Det kan føles trægt at komme igennem dem alle sammen, og tiden kan føles dræbende. Men et halvt år i Århus er snart gået, og jeg synes at tiden er fløjet afsted.

Processed with VSCOcam with kk1 presetMorgenstund foran mit hjem i Århus

Jeg har haft rigeligt med tid til at tænke nye tanker, når jeg efter arbejde og træning kom hjem, med udsigt til en hel aften, med mig og kun mig. CarlaMickelborgtid kalder jeg det for mig selv. Tiden hvor alt er lystbetonet og drevet af indre kreativitet. Der er forskel på ensomhed og at være alene. Og jeg har været alene og nydt det. Nok især fordi jeg i dagtimerne var sammen med de sødeste kollegaer man kunne tænke sig. Sjældent har jeg oplevet en arbejdsplads med så meget plads til forskelighed og en gennemgribende venlig og hyggelig stemning. Og fordi min udlejer er et af de sødeste mennesker jeg nok nogensinde kommer til at møde. Så det var med blandede følelser da min redaktion og jeg i torsdags spiste afskedsmiddag på en restaurant i Århus, hvor man selv måtte tage sin vin med.  Afsked der ikke gør bare lidt ondt, er sørgelig. Og heldigvis venter en ny sød redaktion i DR byen, for om lidt at lave Danmarks nye talskshow på DR Ultra. Det kan kun blive ultra fedt, tænker jeg.

IMG_2585

Københavner tour

Første stop fredag morgen, efter en togtur fra Århus til København. Atelier September. Mit absolutte favorit sted i København. Maden er hyggelig og god – personalet ligeså.

IMG_2589 Andet stop var hos Lashbar, hvor jeg fik sat single lashes på alle mine egne vipper.

IMG_2596 De er 15 millimeter  yderst, og ikke for tykke. Det holder ca. en måned. Og jeg knuselsker det!

IMG_2600

Tredje stop var hos Politiken, hvor jeg af gode grunde ikke måtte tage billeder. Deres sikkerheds system er næsten som i lufthavnen. Men jeg kom med lidt besvær ind, til møde med presse og forlagschefen

Fjerde stop var hos produktionsfirmaet Gong, der viste mig og mine nærmeste, første afsnit af min serie til TV3. DET glæder jeg mig helt overdrevet til at kunne fortælle jer mere om!!

IMG_2606

Aftenen blev nyt i selskab med unge som gamle, i det samme hus vi holdt nytår i. Vi så film og spiste god mad, og jeg tænkte over, hvor fedt det er med venner, som man føler sig lidt i familie med. Skøn aften.

IMG_2612

IMG_2617

Næste morgen kom Sjølvsagt sættet på, og det samme gjorde min træningsgejst, som fik mig til at løbe 15 min, 3×10 ydrelår øvelser, 3×10 inderlår øvelser begge med 50 kg. 3×10 burpees med hop og armbøjning,  ro 10 min. 3×10 baglårs øvelser med 30 kg., 3×10 bryststræk med 20 kg., 3×10 skulderstræk, crossfit  på fuld smadder i 5 min, mavebøjninger i 5 min.

IMG_2498

Jeg fik trænet 4 gange denne uge – alle gange med høj intensitet. Så jeg er godt tilfreds, selvom jeg helst vil træne 5 gange om ugen.

IMG_2527

 IMG_2619

Min skønne veninde Mia er hjemme fra London, hvor hun det sidste halve år har spillet med i Fortitude, der bliver vist på Sky, og TV2 her i Danmark.

IMG_2626

Vi fejrede gensynet til vores fælles yoga veninde Emilies modeshow. Hun har nemlig designet sin egen Yama kollektion med det fineste åndbare hot yogatøj. Hun er også producenten bag de geniale hot yoga måtter, med indbygget tæppe. så man ikke skøjter rundt.

Se hendes fine ting her

IMG_2635 IMG_2636 IMG_2644 IMG_2646 IMG_2650 IMG_2654 IMG_2657 IMG_2659 IMG_2664 IMG_2667 Efter showet drak vi kakao sammen med Palle, som både Mia og jeg bruger som stylist, når den røde løber skal besøges, eller billeder skal tages med fint tøj på. Vi snakkede om kropsopfattelse, og kom helt ned i gear. Rigtig dejlig eftermiddag.

IMG_2679 Vildere blev det senere på aftenen, hvor Christoffer holdte fødselsdag, og jeg drak mig  fuld i skinny bitches og spiste mig mæt i lagsagne og hjemmelavet pizza. Mega lækkert og jeg starter Slankekuren op igen på mandag, tænker jeg, mens jeg spiser endnu en chokolade croissant.

IMG_2684 Christoffer med fødselsdagshatten på. Er det mig, eller er der lidt Last Christmas over det her billede?:) Smukkeste mand i byen!

Screen Shot 2015-01-25 at 15.41.52Videre i byen – Lusso og Sunday tog godt imod mig.

IMG_2690 Og godnat.

Dette indlæg er sponsoreret af Kari Traa og Lashbar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *