NY PODCAST // Hvilket job skal jeg vælge?

Jeg har netop produceret min allerførste podcast nogensinde. Det larmer lidt i baggrunden, da den er lavet i samarbejde med MASH, som spiller musik i restauranten, men jeg håber nu alligevel du kan høre historierne og de råd jeg kommer med. I dag handler det om Nathalie, som ikke ved om hun skal vælge at satse på at kunne blive YouTuber/blogger eller fortsætte som skolelærer, den vej som hendes familie forventer hende at gå.

Og hvis du synes det lyder hyggeligt med sådan en brunch her, så kan jeg informere dig om, at du i de næste 3 måneder kan få et gratis glad champagne med i købet, hvis du bestiller en brunch hos MASH i Bredgade og bruger koden “Brunch med Carla”. Husk at skriv “Brunch med Carla” ved reservationen (max 6 personer pr. booking). Tilbudet gælder lørdage i perioden fra 27/5-30/6 2017.⠀

For at deltage i den næste omgang af Brunch med Carla, skal du være fyldt 18 år og skrive hvad dit issue er herunder eller til min mail: ccmickelborg@gmail.com

 

 

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *