Nupo do’s & dont’s

IMG_6858Motion
Jeg har tabt 6 kilo på 6 uger, ved at dyrke motion i en time om dagen, enten styrkepræget holdtræning eller en times step på crosstraineren. Nogle dage har jeg taget to hold, så samlet set har jeg trænet en time om dagen. Dette er ikke nødvendigt for at tabe sig, men jeg vil også gerne strammes op, og synes det giver ekstra gejst også at få rørt sig hver dag.

Kost
Kosten har stået på Nupo, fordi det virker, og jeg gerne vil nå at tabe mig 10 kilo inden det nye år starter, så jeg fra 2015 kan holde min vægt resten af livet.  Intet mindre:)

cropped-306653_343601772342987_2081807570_n

Der findes tre former for Nupo:

 1. Måltidserstatning (de barer og shakes du kan købe i 7/11)
 2. Fuldkost erstatning (6 valgfri breve Nupo pulver om dagen)
 3. Snack (de små barer man kan købe oppe ved disken i div. supermarkeder)

Jeg var på fuldkosterstatning med Nupo pulveret som eneste føde i 7 dage. Herefter valgte jeg at spise de 6 preve Nupo pulver poser + op til 10 brikker normal mad ved siden af.

Briksystemet
De 6 portioner Nupo Diet, du enten spiser eller drikker i løbet af dagen, giver dig et minimalt indtag af kalorier. Samtidig får du 100% af det, din krop har brug for af vitaminer, mineraler, kostfibre og næringsstoffer. Briksystemet er et redskab til din vægttabsproces og giver alle typer madvarer værdi i form af brikker: 1 brik = ca. 60 kalorier. Fx er et æbles værdi = 1 brik, hvilket betyder, at du kan spise eksempelvis 10 æbler om dagen ved siden af Nupokuren. Nupokuren + 10 brikker giver typisk et lidt mindre vægttab om ugen end den rene Nupokuren, men den er lidt lettere at overholde, hvis du er på kuren i mere end en uge. Download listen over madvarer og deres antal brikker her.

Eksempel på listen:

Screen Shot 2014-12-11 at 21.19.57

Screen Shot 2014-12-11 at 21.18.08På billedet ser I min aftensmad, bestående af to breve kokos/karry Nupo suppe, blendet med vand og varmet op, en kop kaffe og  et glas saftevand med brus. Og så lidt julelæsning, Let it snow.

Do’s

 • Hvis du gerne vil tabe dig asap, så hold dig til fuldkosterstatnings brevene.
 • Blend altid dine breve med vandet, da du derved undgår klumper.
 • Blend isterninger i dine søde Nupo drikke, det bliver de både tykkere af, og minder meget om en milkshake. Hvilket er ret heldigt.
 • Spis maks en eller to måltiderstaninger om dagen. Dvs. min. et normalt måltid, hvid du erstatter måltider med enten barer eller de færdigblandede shakes.
 • Drik en masse vand, gerne mellem 2-3 liter om dagen.

Dont’s

 • Undgå at spise måltidserstattende barer og shakes, mens du er på fuldkosterstatning. De indeholder ikke de samme vitaminer og mineraler i forhold til deres kalorie indhold, som poserne med pulveret gør.
 • Lad vær’ med at spis mindre end de anbefalede 6 breve om dagen. De indeholder det minimale antal kalorier man har brug for på en dag, og mindre vil ikke have indflydelse på ens vægttab, men bare gøre dig svagere og træt.

– håber du kunne bruge mine erfaringer til noget, og husk, at Nupo er en god løsning, hvis du inde for en kort periode skal tabe dig. Men på lang sigt er rigtig mad klart at foretrække. Og jeg vil i det nye år komme med en masse gode tips og opskrifter til hvordan du holder vægten, med “rigtig” mad. Hold ud!:)

 

 

Flere indlæg i samme stil

12 thoughts on “Nupo do’s & dont’s

 1. Ha! Man skulle næsten tro, at du kunne se, hvordan jeg søgte rundt i dine indlæg i går for at se alt om Nupo 😀

 2. Jeps, alle pulver blandingerne, indeholder de samme vitaminer og mineraler, og kan spises på kryds og tværs, som man nu har lyst til. Bare man maks spiser 6 poser om dagen.

 3. Hej Carla.

  Jeg elsker dine opslag omkring sundhed og vægttab. Tænkte på om du køber alle dine Nupo produkter et bestemt sted?

 4. Du kan bare putte mere eller mindre vand i afhængig af om du vil have den mere eller mindre flydende:)

 5. Der står på pakken hvor meget man skal putte i, jeg hælder bare vand i som jeg nu lige synes der rigtigt ud:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *