Nu ruller heldets lavine godtnok!

IMG_6404

Bølgerne bruser ikke mange meter fra hvor jeg ligger, pelikaner flyver på himlen i snorlige baner og kaffen er stadig varm. Jeg er lige kommet hjem fra Chris (min gamle nabo) og hans familie, der holdte Memorial BBQ, og jeg er så mæt, at jeg aldrig tror jeg bliver sulten igen. Men dét jeg vil fortælle handler uendelig lidt om soldater og endnu mindre om mad. Derimod vil jeg nu fortælle jer en rigtig solskinshistorie om mit internship, min nye bolig, og fornemmelsen indeni:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var to uger siden, da jeg hørte en mumlen bag mig på cykelstien. Jeg så mig over skulderen, hvor en mand var gået i gang med at rose min cykel, selvom hans egen var meget hurtigere. Han elsker Hollandske cykler, sagde han, og det gør jeg selv, så vi fulgtes ad langs vandet, enige – og på vej til Santa Monica. Samtalen skiftede dog hurtigt spor, og jeg fortalte ham, at jeg ikke synes at image pulling er helt udfordrende nok, og jeg derfor lige havde sagt mit internship op. En bevægelse i hans mundvige lod mig vide, at han synes jeg var modig sådan lige uden videre at sige op, uden at vide, om jeg ville blive sendt tilbage til Danmark, eller om min visa sponsor ville godkende et internship skifte, så jeg kunne blive. Jeg fik hans kort og vi aftalte, at jeg skulle komme forbi og se hans arbejdsplads på min førstkommende fridag.ll

Fredag kl. 12.00 stod jeg her, på hans fine reklame bureau, og lod mig rive med af den gode stemning og deres virale hits. Men som snakken gik, var det måske ikke lige det bedste sted for mig at udvikle mine film og medie evner.

Til al held, havde den gode Andrew en ven, som netop stod og manglede en DP (director and photographer) elev,  til at lave social media indhold til deres kunder.

Og armene har ikke været nede siden. For Andrews ven inviterede mig til jobsamtale, hvor han bl.a. fortalte mig at de manglede en til at lave social network content til True Blood – videoer, billeder og tekst. “Du skal også lige have nøglerne” sagde han, da mødet var ovre, og jeg bimlende lykkelig var på vej ud af døren. Og ud over at jobbet i sig selv er spot on det jeg gerne vil, skal det udføres i de lokaler du ser herunder, lige ved Venice Kanalerne, som er noget af det smukkeste i Venice.Untitled1 02.23.30

Og jeg kan bevise det, for jeg fotograferede mens jeg var på besøg, og se selv, hvor sejt det svenske kontorfællesskab North Kingdom har indrettet sig. Jeg skal arbejde for We are Stateside, med de her kunder i kartoteket:

Skærmbillede 2014-05-27 kl. 06.00.01

Visa sponsoren var som altid sur, og penge skulle hun også have. Men i fredags gik hun med til at flytte mit internship, og således starter jeg hos We are Sateside så snart hun har modtaget betaling og skrevet under.

Og heldet optrapper nu. For jeg har også fundet mig et nyt sted at bo. Eller rettere, Tina har fundet mig. Hun bor med sin guldklump af en datter lige ud til havet, og tager til Danmark de næste 2 måneder, for at holde sommerferie. Og de måneder har jeg så hendes lejlighed helt for mig selv, indtil en fotograf fra Danmark kommer og nyder udsigten med mig i næste måned.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Magiske sammenfald kommer tilsyneladende i flok, og nu ruller heldets lavine – med det skønneste yoga center et stenkast fra mit hjem, så jeg har tid til morgen yoga hver da før arbejde, og med havet så tæt på, at jeg kan gå derhen i bikini med kaffen i hånden, kan man ikke andet end trække på smilebåndet hver gang solen står op og holder premiere på endnu en dag. TAK tak og atter tak. Jeg er så lykkelig!:)

Ps. hvis du vil have en bid af min lykkekage, så hold øje med bloggen de næste par dage – der kommer en lille konkurrence hvor den gode John Mayer vil få DIG til at smile bredt!

8 thoughts on “Nu ruller heldets lavine godtnok!

  1. Ej hvor skønt at det endte med at falde på plads! Hvor meget har du tilbage af dit ophold? Det er i hvert fald fedt at du gjorde noget ved dit første internship – endda uden at vide hvad der ville ske, men at der så (forhåbentlig) står noget endnu bedre på den anden side, er jo bare lækkert.

  2. Ih hvor er det dejligt for dig Carla! Og vildt at en cykeltur på rette tid og sted kunne afgøre din fremtid. Okay måske lidt dramatisk, men du ved hvad jeg mener 🙂 hurra og tillykke!!

  3. Ja, larger than life – intet mindre – vi stiler højt her i firmaet!:) Jeg skal hjem til august..

  4. Tillykke! Dejligt at det hele går op og ser ud til du har et fantastisk ophold! Vil du ikke skrive lidt om, hvorvidt det lever op til dine forventninger, om du glæder dig til at skulle hjem igen osv. Du var jo lidt nervøs inden du rejste, virkede det til. Hvordan går det i øvrigt med O? Ham hører man ikke meget til nemlig.

  5. Hehe – ja, jeg klager ikke. Men det er lidt svært at få det hele til at hænge sammen med en halv SU. Så kom kun hvis du har godt med dadler på kontoen!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *