Nogle mennesker ved man bare man elsker. Helt ind i hjertet, til 1000 og helt til månen. Sofiya er sådan en for mig. Vi spenderede min sidste dag I London i går, med at gå rundt i May Fair, hvor vi grinte af stort set alt. Da Miabella og Sofiya senere lå i det pink sengetøj og så SATC, og jeg legede The Ring i et hårrednings projekt, blev jeg helt forskrækket fordi Sofiyas hænder var kolde som is. “Det er de altid” sagde hun stille. “Så hold dem Carla”. Og så holdte jeg hendes lille hånd. Piv piv, jeg savner hende så meget – den lille skat hun er. Kan ikke takke universet nok, for at jeg har hende i mit liv, selvom hun leger i England nu. Der er ikke andet for, end at blive stinkende succesfulde, og få råd og tid til at besøge hinanden en gang om måneden til eftermiddagskaffe og en swingom!

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *