Når din seng er mere end “bare” en seng

Dette indlæg er sponsoreret og betalt af Auping

En seng som kontor

I skrivende stund sidder jeg faktisk i min Auping seng. Og hvorfor er det lige så vigtigt at få nævnt, at den er fra Auping? Jo, ser du: Jeg har drømt om at få en luksus seng, lige siden jeg som lille pige ønskede, at der var hjul under min madras, så jeg kunne trille i skole, og få undervisning i liggende stilling. Jeg fortalte min lærer Ole Svendsen om ideen, til hans store morskab og hån. Men jeg mente det faktisk. Og jeg ved det kan lyde en anelse aparte, men fact er, at jeg tænker bedst i min seng. Jeg er mest kreativ, når jeg ikke skal tænke over hvordan min krop sidder, om den er ved at få lidt ondt i numsen af at sidde på en hård stol, eller om nakken klager over de mange timer, hvor den skal holde hovedet i en 30 graders bøjning mod skærmen. I min seng, kan jeg bare læne mig tilbage, og jeg fryser ikke, fordi jeg har dyne på. Her kan jeg holde 100% fokus på det jeg sidder med, om det er at skrive, redigere billeder eller klippe en video.

Min seng er med andre ord mit helle. Og en kæmpe kontrast til den mere event-fyldte del af mit liv, når jeg er ude og pleje mit netværk i mit job som influent og CEO i goal-setter. Uden roen jeg får i min seng, ville jeg brænde fuldkommen sammen.

 

God nattesøvn

Jeg bruger altså flere timer i min seng end mange andre gør. Men ligegyldigt om det er fordi du som jeg, arbejder fra din seng, om du har brug for en god nattesøvn som nybagt forældre, eller om du bare under sig selv 8 timers luksus søvn hver nat, er valget af en god seng, en beslutning som jeg synes flere skulle tage alvorligt. Jeg sover seriøst bedre end nogensinde i min Auping Auronde seng, da madrassen er tilpasset kroppen, så der er forskellige hårdheder som tilpasser sig kroppens form. Kan huske jeg en gang købte en lidt for hård madras, hvor jeg vågnede op med blå mærker på hoften! Sådan noget sker ikke når madrassen er tilpasset kroppen og topmadrassen desuden er lavet af et åndbart og krops formeligt materiale. Topmadrasserne fra Auping lynes desuden på, så den ikke svupper rundt ligesom almindelige topmadrasser. Man har virkelig bare fornemmelsen af, at dem der har lavet disse seng, selv har afprøvet dem i årevis inden de kom på markedet. Der mangler ikke noget, og alt fungerer bedre end normale senge jeg før har haft. Også bunden i sengen er genial, for i stedet for at være holdt oppe af tværgående brædder, som man kender fra normale sengerammer, så har alle Aupings senge en spiralnetbund som giver jævn støtte og ventilation. Min ekskærste røg næsten konsekvent gennem madrassen hver aften han skulle i seng, fordi lamellerne ikke sad godtnok fast. Det er slut nu, heldigvis (også forholdet..).

Design gør mig kreativ

Mit soveværelse er helt enkelt indrettet. Der er en seng, sengelamper og lidt stemning i hjørnet. That’s it. For mig er det detaljerne som skal give udtrykket stil, og ikke et væld af ting. Og så er det jo ret oplagt at tage et kig på de 16 nye farvevarianter og egetræs- og valnøddefinér som man fra 1. november, kan få hovedgærdet til min Auronde seng i. Sengens aluminiumsdetajler lanceres desuden i 16 nye lakfarver og kan kombineres lige som man vil. Det kunne jeg godt finde på at ekseprimentere lidt med tror jeg.

 

 

Summa summarum, min seng er min ven. Og jeg elsker at sove. Hvis du har det på samme måde, har du hermed min uforbeholdne anbefaling til at investere i en Auping seng.

 

Ps. hvis du har vært ved at falde i søvn, så kan du høre min godnat podcast gratis her det er afsnit 12.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *