Når en rigtig blogger går i land…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA– så ve’ man aldrig hva’ der kan ske.

Morgenmad
Overraskende nok, startede dagen med et glas rødebedesaft fra Biotta, som er fremstillet lige med det vuns, rødbederne er høstet. Så slipper jeg selv for at rense min frugtpresser, der som navnet antyder, er ret pres. Jeg må gerne få rødbeder som blodtype O, og ny forskning viser desuden, at fødevarer med et højt indhold af nitrat – fx rødbede, spinat, broccoli, selleri, kål og jordbær – er bimlende gode i forbindelse med træning. Og da jeg spiser ikke rigtig morgenmad for tiden, er det en perfekt måde at starte dagen på inden morgenyoga.

Hypnose
Og så er det efterhånden en måned siden jeg var til hypnose –  og jeg  lytter til de små lydfiler hver dag, og hele tiden bliver jeg motiveret på nye måder, som jeg ikke vidste, man kunne blive motoveret på. For jeg oplever nye situationer i “meditationen” som giver mig nye måder at se mig selv klart på, og det er uden tvivl en af grundene til, at det er let for mig at spise sundt og huske at gøre plads til træningen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Yoga
I dag afspadserede jeg fra optagelserne dagen forinden, og brugte morgenen i selskab med min danske veninde Kristiana Korsholm, som jeg mødte i LA. Vi svedte igennem til en flow time hos Nalini Yoga, som var ret let, men lige hvad jeg manglede efter en hård uge. OLYMPUS DIGITAL CAMERA10309633_10152067366221879_9107203680122095049_nHer er Kristiana i gang med at prøve sko // Photography by Signe Mørkeberg Sjøstrøm

10604020_695846537170229_4132470871878370384_o

Aftenen til i går kørte jeg efter optagelser ud til Kødbyen sammen med min gode veninde Christina, der studerer entrepreneurship og er god til at køre bil, og frem for alt er hun en 100 procent skøn veninde. Da vi nåede frem til Noho,  blev vi godt modtaget med drinks og en masse søde folk, der bla. inviterede os med i et network ved navn, Selectary, som er for folk der rejser en del, og mangler selskab når de gør det. Jeg tror jeg vil afprøve det når jeg er i New York næste måned. Denne aften endte vi på Mother, hvor det lykkes mig at finde en ret uden brød, men pga. de stærke drinks (jeg må kun drikke vin på blodtype O diæten) fik jeg lidt dårlig mave dagen efter (så ved jeg i det mindste, at det er noget jeg skal undgå fremover).

DSC_0114

Kluns
Efter Yoga tog jeg ind til byen, til div. møder, iført mine nye sko fra Michael Kors – til kun 350 kr. købt i den der skobutik lige ved siden af Storm på Gammel Mønt. Nederdelen er købt i LA og toppen er fra Bruns Bazar, købt på et loppemarked. OLYMPUS DIGITAL CAMERA Senere samme dag stod den på lancerenigen af den nye linkbar, som I kan se øverst på min blog. Og det ser nok ikke ud af meget dér på toppen. Bare sådan en samling blogs, og hvad er der med dém? Og det er også rigtigt nok, men de er drøn gode alle sammen, og jeg synes De skal give dem et klik, og blive inspireret.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Igen havnede jeg i et selskab, hvor hvededej er hovedingrediensen i maden. Gorm fristede med sin gedeost pizza med kartoffel og rosmarin, men jeg var heldivis mæt efter en gigantisk kylling salat på Norden, og tog i stedet for mig af hyldeblomst sodavanden og en enkelt GT’er.. Det var ingen vin!OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Fine søstre – hende til højre er kun 13 år! OLYMPUS DIGITAL CAMERA Bingo spillets belt store vinder – iført (snyde)pels og flot hat fra H&M.

DSC_0228 copyDen søde chef af Bossanova, Karim, gav mig sin ene premie – 500 kr. til H&M – fordi jeg er herre dårlig til Banko!

DSC_0139Tak til Karim.
OLYMPUS DIGITAL CAMERALykkelig rødbedesuppe
Da mine ømme fødder og jeg kom hjem, spiste jeg rødbedesuppe med urtekrams sandwich spread oven på, og to kyllingekrebinetter paneret med mandelmel på siden. Og så kom glæden. Og det var den fine, lyserøde, liflige, der bobler indeni og holder i 100 år. Blogger-glæden. Jeg er så taknemmlig for at i vil læse med, og jeg synes bare De skal vide, kære læser, at jeg virkelig elsker at dele mit liv med dig. Tak.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeg har altså redigeret mit blå øje væk på de andre billeder – men sådan her ser jeg ud for tiden, med make-up vel at mærke…

 

 

 

Flere indlæg i samme stil

3 thoughts on “Når en rigtig blogger går i land…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *