Mors dag

IMG_0092

Nogle gange bliver man ramt af et klarlys, som får alt til at give mening. Bare et enkelt glimt er nok, til at oplyse lange tider af tvivlsomt mørke.

Jeg fik lige et sådant, da jeg midt i min videoredigering til min vlog som du kan se herunder på søndag, så den kærlighed min mor har til min lillebror, stråle klart og tydeligt ud gennem min computerskærm. Hun krammer ham ude på sit nye badeværelse, på sådan en måde som man ville kramme en lille hundehvalp, man er bange for at knuse, men samtidig vil have så tæt på som muligt. Og jeg ved ikke hvad der skete for mig, men da jeg genså det nu her, kom der vandskade indeni. Jeg blev meget rørt.

Nok mest fordi jeg læste alt muligt ind i krammet; så som, at min mor, lillebror og jeg – har boet i min to-værelses lejlighed i næsten 4 år. Vi studerede alle tre indtil for nylig, og min mor havde ikke råd til at sidde i sin lejlighed ude i Sluseholmen, efter at min lillebror var fyldt 18, og alle tilskud forsvandt. Så hun måtte sælge sine ting, og rykke ind på en madras i min stue, sammen med min elskede bror, som stort set kun havde sin computer og sin guitar med.

Men nu har både han- og min mor fået hver sin lejlighed, og min mor har endda fået en i samme opgang som mig. Vi har lagt alt det der shit bag os, og taget kærligheden med videre. What doesn’t kill you makes you stronger – er en slidt kliché – men med god grund. Jeg kan ikke lade være med at tænke på de familier, der bliver dødeligt uvenner over at skulle dele en arv mellem sig. Jeg tror, at den proces min mor, lillebror og jeg har været igennem, har vist os, at vigtigst af alt er dem vi elsker, og uden glæden og kærligheden, er vi intet.

Du kan med fordel subscribe/abonnere her på min YouTube kanal, så du er sikker på at få set min vlog på søndag, hvor min mor byder indenfor, i hendes nye lejlighed.

Glædelig mors dag på søndag – stay real <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *