Mit yndlings NARS produkt

OLYMPUS DIGITAL CAMERALIge siden jeg var 12 har jeg ønsket mig den her. Men først NU er NARS kommet til DK, og jeg kan ikke få armene ned. Denne highlighter er SÅ smuk, så god og mega lækker. Den får mine kindben til at funkle på den helt rigtige måde. Oh yes. Her kan du få den.

Flere indlæg i samme stil

4 thoughts on “Mit yndlings NARS produkt

  1. Jeg har linket til den farve jeg har, under “her kan du få den”. Hvad jeg har på? Altså make-up? Jeg har tegnet mine bryn op med Armanis lyseste brynfarve, og mine vipper bliver forlænget hos Lashbar på Store Kongensgade en gang hver 1,5 måned:)

  2. Okay. Misunder sådan din smukke hud, så tænkte bare, hvad hemmeligheden mon er 😉

  3. Hvor er du sød! Jeg bruger REN’s cremer og rens til ansigtet – det er pisse godt til min hud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *