Mit nye foredrag #goals

15975190_10153779827707255_2929686714227325107_o

“Kan vi blive enige om, at det kunne være fedt at gå direkte til det vi ønsker os – og springe kampen over? 

 

På mit nye foredrag med min mor, Mullen – giver vi alle vores bedste tips og tricks til at mærke efter, og få det liv vi ønsker, og ikke bare de ting vi tror, vi skal have for at blive glade.

Jeg har år efter år sat de samme nytårsfortsæt: Blive tyndere, rigere og gladere. Og det var en kamp hvert eneste år, som allerede tog tilløb i december, hvor jeg ikke rigtig kunne nyde julemaden, fordi jeg vidste hvor hårdt det blev til januar. “Jeg skal lige tabe mig lidt først – så bliver jeg gladere og kan fokusere mere på min karriere” – sagde jeg og spiste en agurk mens jeg drømte om boller med tandsmør.

Nu ved jeg, at kilden til mine beklagelser var rækkefølgen af mine ønsker. For hvem har ikke prøvet at tabe sig 5 kilo, hade processen, og faktisk også hade resultatet, fordi man nu frygter at tage det hele på igen? Jeg nåede aldrig hen til glæden, som faktisk var det jeg håbede min figur og pengepung kunne give mig.

I foredraget bliver du guidet til at finde dine ubevidste yndlings-følelser, så du frem over kan lade dem være din guide og nå ind til glæden nu og her.

Facts om foredraget #goals:

Dato: 26. Januar
Tid: kl. 20.00 – 21.00 + 45 min. til billeder/merch salg 
Sted: Nørrebro Teater
Billetter
Pris: 195 kr.

Du får:

  • 1 timers foredrag med vores konkrete erfaringer, videnskabelige undersøgelser og øvelser, der kan give dig værktøjet til at udleve dit fulde potentiale, og få fokus på det du virkelig elsker.

  • Værktøjerne til at sætte ord, følelser og billeder på dine mål og ønsker
  • Spørgsmål og øvelser, så du altid kan finde ind til dine sande målsætninger.

  • Mulighed for efter foredraget at købe vores visionskalender til 299 kr. og få taget et billede med mig, Carla og Mullen

Vi glæder os til at se se dig!

Køb din billet til #goals her

Se hvordan jeg sætter mine personlige mål i videoen her: 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *