Mine til dato bedste boller, og så endda gluten og mælkefri!

En hel pose øko majsmel, en håndfuld FiberHusk, en pakke fiberkiks blødes op i kogt vand, så massen er gennemfugtet, men ikke en grød. Så tilsættes et kilo gulerødder, som jeg har presset i min frugtpresser, og kun brugt fibrerne fra (det som er tilbage i maskien, når man har tappet saften)

I en anden skål blandes en stor skefuld bagepulver lidt Stevia sukker og salt med 1/4 liter laktosefri mælk.

Håndfuld for håndfuld, moses melblandingen nu ud mælkeblandingen, og mens den stadig er flydende, tilsættes ristede mander, sesamfrø og græskarkerner. 

Og så er det bare om at få klasket bollerne på noget bagepapir, pynte med græskarkerner og lidt Maldon salt. 

De er virkelig gode!

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *