Min morgenmad: Et stykke rugbrød med ost (smeltet i ovnen) og et spejleæg. Jeg var herre sulten, så spiste også en af mine grovboller. Lidt øv.. Jeg har egentlig ikke sååå svært ved at holde kuren, da jeg køber ind til alle mine måltider for ugen, på én gang, og derfor altid har det jeg skal bruge. Men når jeg har været fuld, og har tømmermænd så bliver jeg sulten. Så jeg spiste faktisk også en bolle her igen til aften. Og sådan er det. Når jeg ikke har tømmermænd er det meget lettere at minde sig selv om, at det at kunne lyne lynlåsen uden at holde vejret, og have luft imellem lår, er en langt større glæde end end fucking grovbolle. Iøvrigt skal det nævnes, at denne kur indeholder så mange forskellige smage, og retter, at cravingen er yderst begrænset. Har seriøst ikke lyst til at spise ting, der ikke er en del af kuren. Men nogle dage er man bare mere sulten end andre, og så må man bare tage et bad, gøre lidt rent, lave mad klar til næste dag, lave lektier eller pille næse. Ingen tager skade af at overholde en kur i ny og næ, og måske føle lidt sult. Det er faktisk en ret fantastisk ting at kunne holde sig til planen, og glæde sig til næste måltid. Og et vægttab i sigte, ikke mindst.

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *