Meningen med min livsstilsblog?

9.Klasse på Osted Friskole stilte mig disse spørgsmål om min blog – læs med hvis du også undrer dig over om samfundet er styret af bloggernes perfekte forbilleder?

–          Hvad giver det dig, at have din blog og dine følgere? 

Jeg synes det er mega fedt at have min egen kanal, hvor jeg kan dele mine op- og nedture, men aller mest fordi jeg før jeg havde en blog, oplevede hvor inspirerede folk blev, når jeg fortalte om mit liv. Ikke at det er sååå vildt, men mere fordi at jeg går efter min drøm, og prøver tingene af. Jeg fik rollen som Søs i Far til Fire kort tid efter jeg havde besluttet at jeg ville være skuespiller. Senere besluttede jeg mig for at jeg hellere ville lave TV, og det gør jeg så nu. Hele tiden er der nye mål og oplevelser at nå, og dem vil jeg gerne dele, så folk ikke sidder fast i deres 8-17 jobs, hvis de inderest inde hellere vil have deres egen kaffebar på en eksotisk strand.

–          Hvad er din hensigt med din blog?

Hensigten er lidt som forklaret oven over – jeg vil inspirere folk og vise hvor meget godt livet har at byde på, hvis man tror på det.

–          Gør du tanker om hvilket billede du skaber af dig selv, via. din blog?

Jeg tænker over, at jeg så vidt muligt også fortæller om de dårlige dage. For dem har vi jo alle sammen. Derfor skriver jeg også om min far, som aldrig kom, da vi skulle mødes efter 16 år, derfor skriver jeg også om at jeg overspiser, og går til coach for at stoppe med det ovs. Billederne… Jeg ligger sjældent et billede op, hvor jeg ligner lort.. Men jeg har engang lagt et før-efter billede op hvor jeg var ret buttet på før billedet, og det var noget folk kunne lide! Haha – jeg er også begyndt at ligge flere no-make-up billeder op, for at vise forskellen.

–          Tror du at vi som mennesker ubevidst stræber efter det perfekte?

Helt klart – jeg gør det selv. Men jeg arbejder hver dag på at stoppe med det! For det er der ingen glæde i! Jeg er begyndt at tænke på mig selv som barn, og behandle mig selv sådan. Lade mig selv gå tidlig i seng, tage pauser, tale pænt (til mig selv især) og rose mig selv. Det er ret effekivt og meget kærligt – et liv med kærlighed til sig selv er nu at foretrække.

–          Forsøger du at skabe et perfekt billede af dig selv på din blog?

Jeg forsøger at skabe et billede der kan inspirere, og det gør fejltagelser især. Så nej, ikke perfekt, men ærlig!:)

17653_860981047303029_2980891348986648324_n

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *