Man må vel lide lidt for skønheden?

skønhed

Tryk på billedet, for at se denne uges video om skønhedsbehandlinger

I lokalet ved siden af mit værelse, bor min mor (og min lillebror – indtil for ganske nylig). Jeg kommer sjældent derind, da jeg har travlt med at skrive, ringe, line interviews op, besvare mails og skrive regninger. Jeg vurderer at mit drive og fokus skyldes, at jeg ikke selv ønsker at bo hos min datter, når jeg får sådan en. Men hvad jeg kan stille op med den konstatering, står hen i det uvisse. Lige nu og lige her, er det sådan situationen er. Min mor kan ikke finde et sted at bo, og der er plads i min stue. Imellemtiden kan jeg glæde mig over, at jeg har en lav husleje og en Mulle (det kalder jeg min mor), der kan få mig guidet udenom de værste Buch pelsveste og minde mig om, hvad der virkelig betyder noget her i livet.

Og så glæder jeg mig desuden over, at jeg kan arbejde med mig selv, ligegyldigt hvor mange, der skulle få lyst til at slå lejr i min lejlighed. Derfor har jeg denne uge samlet alle mine yndlings skønhedsbehandlinger, som giver både inde og ydre skønhed. Jeg får dem som regel kun op til særlige lejligheder, men denne gang kom de sørme på én gang. Det hele blinker inden i – og udenpå mig nu, og jeg føler mig mere end klar til at tage til Kroatien på tirsdag. Dybe åndedrag, fingrer gennem sundt hår, azurblå bølger, yoga og solskinsdage.

I kan følge med på snapchat: carlachloe og instagram @carlachloe – når jeg ellers har net, og fri hænder.

– nyd det hele. Også selvom det er pisse irriterende.

11 thoughts on “Man må vel lide lidt for skønheden?

 1. Ja, og det er jeg da også meget taknemmelig for, nu situationen er som den er – men, at kalde det et direkte ønske er ikke sandt, og heller ikke mit drive! Vi er alle på rette vej – og gør det bedste vi kan. At vokse op med næstekærlighed er en gave, og den der elsker, forandrer altid både sig selv og sin verden. Heri består gaven. Present = nu. Som er alt vi har! 🙂

 2. Ja, man må lide for skønheden. I hvert fald til at starte med, glemmer ikke første gang jeg skulle vokse ben eller plukke øjenbryn – nu en biting-. Skal helt sikkert afprøve et par ting eller to fra videoen. 🙂

 3. Kære Carla
  Sikke da en smuk kulør du fik dig! 🙂
  Hvad gør du for at holde dine tænder pæne og hvide? Muligvis har du lavet et indlæg omkring dette, men jeg er lidt ny på dit site.
  Venlig hilsen
  Adam

 4. Det gør så ondt jo – jeg har lært at acceptere daglig barbering af ben og armhuler..

 5. Jeg har ofte ondt i maven, og føler mig oppustet. Har lige opdaget efter min detox, at kaffe har en stor del af ansvaret herfor. Så no more of that!

 6. Hej Carla, skøn blog 🙂
  Jeg er fornylig flyttet til Los Angeles for at studerer film – og jeg ved jo du også har boet herovre.

  Jeg kan ikke finde et ordentligt lash extension- eller hair extension sted – jeg hader deres falske/kunstige løsninger, vil gerne have det ser naturligt ud. Kan du anbefale nogle gode steder?

  De bedste hilsner Kathrine

 7. Jeg fandt desværre heller ikke nogen der ovre – men spørg folk på gaden, hvis du ser noget der ser flot ud – de hjælper gerne med den slags i US:) Og tillykke med dit studie!:)

 8. HUSK hver dag er lykken mod ondt og oppustet maven. Det har virkelig været et mirakel middel for mig, jeg tager 3 tsk HUSK hver morgen. Jeg kan virkelig anbefale det, men jeg kunne først mærke det efter 3-4 uger 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *