Man har kun det hår man selv sidder på. Mit er fra Djarling i Århus

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOutfit | Bodystocking // Black Lily | Extensions // Djarling | BH // Victoria’s Secret | Ring // Pernille Corydon

Jagten efter “the good look” hviler sig aldrig. Selv om det naturligvis er fuldkommen unødvendigt, og man måske burde dele 100-krone sedler rundt til hjemløse og melde sig som frivillig et sted i Afrika eller på Grønland for den sags skyld – ja så kan jeg ikke komme udenom, at hairextensions, make-up og flotte kjoler, er det der optager mig mest for tiden. Så tilgiv mig, for det næste bliver nok lidt beauty forherligende.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det mageløse jeg kan fortælle Dem, min kære læser, er, at jeg denne uge er gået fra at have hår til skuldrene, til en – hold nu fast, 22” lang bølgende Djarling manke med håndsyede vævkanter og hele svinerriet. Dét er et lille mirakel lige midt i november måned, hvor alle ellers er nede, og sukker efter lys og lune nætter.

Hvad skete der så?

Jeg cyklede på arbejde. Med håret på, bevares.  Og det kan godt være, at TV branchen er kreativ og glad for at brainstorme, men langt hår fra dag til dag, er efter alt at dømme noget der skiller vandene.

På trods af himlende øjne, sad jeg på min kontorstol og klippede mine optagelser som altid, og var glad. Mest for håret og mit stearinlys på skrivebordet.

Og jeg tænkte på, at kunne jeg give ét råd, så skulle det være, at det er slapt og fantasiløst, ikke at tage stilling til sine omgivelser og vise nærvær og opmærksomhed. Så hvis man har mulighed for det, bør man altid fortælle sin næste, når man bemærker noget anderledes, godt eller blot en ny hårlængde, for de har virkelig brug for det.

Tak.

(Og dette råd gælder desuden også kærester, dates, venner, naboer og ham nede fra Super Best: Del din begejstring – det varmer).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og nu kan de som vil vide mere om extensions læse videre, mens jeg vil opfordre jer andre til at følge mit råd, og fortælle en du holder af, at han/hun ser pisse sød ud på sit profilbillede. Glædelig rosende november derude!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FLETTEMETODEN
Mit Djarling hår er sat på ved hjælp af  flettemetoden, som fungerer ved, at håndvævede hårbaner syes på af herre tynde fletninger langs hovedbunden i en U-form. Vævekanterne på hårbanerne er også rigtig tynde og fine, og specielt udviklet af Djarlings til fint skandinavisk hår, som de for eksempel ikke har hos de afrikanske damer på Istedgade, da de stadig kører med de originale tykke vævekanter, der passer til deres hårtype. Det ægte hår er en blanding af indisk og europæisk hår, og det er lysnet på en måde, så håret stadig er sundt og blødt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe tynde fletninger gøres stærke med fiberhår, der i modsætning til bast og elastik, ikke slider på håret.

FARVE VALG
Hårstylisten gjorde sig desuden besværet at prøve en masse forskellige farvekombinationer af på mig, før vi fandt de helt rigtige toner, der sammen matchede min hårfarve helt perfekt. Man kán farve sit hår efter extensions’ne er syet på, men især afblegning er ikke just plejende for håret, så det må frarådes. Der blev derfor også taget højde for min udgroning, som med garanti vil komme, på det halve år håret holder. Der er nemlig gjort det fiffige, at den yderste hårbane af er mørke-blond, så den passer med min bund, og derved ikke skinner igennem som en helt lys bane ville have gjort.

KLIPNINGEN
Efter jeg fik syet håret på, blev der klippet ind i håret, så mine extensions fik samme struktur og bevægelse som mit eget hår, der er kortere foran end bagpå. Det smeltede ligesom de to hårtyper sammen, og overgangen blev stort set usynlig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHÅRETS PLEJE
Håret skal plejes fra dag 1. Og med det menes at man:

Køber plejende frisør produkter uden sulfat i, som udtører håret.

Vasker håret nænsomt min. 2 gange om ugen gerne oftere, uden at filtre rundt i det – friser det igennem inden vask.

Bruger hårkur 1-2 gange om ugen efterfulgt af conditioner, som indkapsler kuren i håret.

Bruger en god (de gode olier, er dyre men drøje..) hår olie hver dag. Du kan teste om den er god ved at smøre den ud i hænderne. Siver den ind i huden efter lidt tid, er den god. Bliver den liggende som en film, er der silikone i, og det er ikke godt.

Husk at brug varmebestyttelse hver gang du skal tørre håret med hårtørrer eller skal glatte det. Den fra GHD er den bedste, synes jeg, fordi den slet ikke fedter.

Brug leave in conditioner i håret inden udredningen især om morgenen da sengetøj udtørrer håret.

Lad håret hænge løst efter vask, føntør gerne, men med kølig luft, da varme åbner håret og det udtørrer håret.

Brug et godt glattejern, så du ikke brænder håret af. Jeg bruger GHD’s Eclipse jern – som virkelig bare er godt, da det har en konstant temperatur, så man ikke behøver at føre det gennem håret mere end en enkelt gang. Dermed skader det ikke håret, men lukker faktisk bare hårstråene.

I denne video, kan du se hvordan jeg laver et bølget look i mit hår (den lavede jeg sidst jeg havde extensions i). Extensions gør, at bølgerne holder helt af sig selv, så hvis du ikke har sådan nogle i, kan du ud over varmebeskyttelse også bruge denne spray, for at give det hold.

DJARLINGS
Hvis du også vil prøve livet som Rapunzel, eller blot ønsker mere fylde til dit eget hår, kan du nu på dine vævekanter, et plejeprodukt og en børste gratis, ved din første fulde behandling. Plus en gratis konsultation, hvis du oplyser, at du har hørt om Djarling her på siden.

2 PRISEKSEMPLER – med 50 cm hårlængde i glat eller bølget, inkl. tilpasning og klip

Fylde i din egen hårlængde med 3 hårbaner: 
Intro tilbud kr. 2430 – Intro rabat kr. 1000 er fratrukket

Længde med 6 hårbaner: 
Intro tilbud kr. 4490 – Intro rabat kr. 1400 er fratrukket

Jeg fik mine extensions sponsoreret, og har derfor kun skulle betale halvdelen af prisen, til skat.

 

 

 

Flere indlæg i samme stil

8 thoughts on “Man har kun det hår man selv sidder på. Mit er fra Djarling i Århus

 1. Kæreste Carla
  Hvis ingen har sagt noget om håret må det være fordi de er blevet mundlam over din ubegribelige skønhed. Hold kæft det er flot til dig!!!! Jeg har nu altid syns du varcfantastisk smuk og inspirerende men håret trækker da bestemt ikke dette ned. Jeg har længe gerne ville skrive til dig fordi jeg simplehen knuselsker din blog og din skrivemåde. Du inspirere mig til at starte en blog selv! (Giver lige besked når jeg gør det) jeg har mødt dig nogle gange til hotyoga på Christianshavn men har aldrig turde sige Hej. Så nu siger jeg det lige. Hej Carla du er så smuk og elsklig. God lørdag til dig ❤️

 2. Line – du er da godtnok en solstårle:) Tak for din søde besked, og hvis vores veje mødes hos Nalini igen, så sig endelig hej! Og husk at send mig et lik når din blog er flyvende, eller hvis du mangler et råd eller to.

  KH
  Carla

 3. Hejsa – har du et billede af bodyen bagfra? Den er så fin, men der er ikke rigtig nogle billeder bagfra af den

 4. SÅ smukt hår og super flot body! Er den købt i en butik eller online? Kan ikke finde den nogle steder 🙁

 5. Der er et link til den lige under billedet, mærket Black Lily, der er streget under, er et link, der fører dig direkte hen på siden hvor man kan købe body’en..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *