Mænd

”Jeg skal da for resten lige have et billede af dig” sagde han med en ubesværet selvfølgelighed. ”Hvorfor nu det?”. ”Jamen du passer perfekt til den film jeg skal lave sammen med Bille August”. Storsmilede, og med slet skjult stolthed, fik jeg taget mine billeder, mens jeg gjorde mig alle mulige forestillinger om rollen, og det job jeg lige havde fået af denne mand for et øjeblik siden. Egentlig gik det jo fint for mig, med at arbejdei en tøjbutik. Indtil jeg fandt ud af, at jeg interesserer mig langt mere for at høre om kundernes historier, end om den topmave de ønsker at skjule i en polyester tunika til 349,95. Denne opdagelse satte på sin vis en stopper for min karriere som sælger. Så der måtte ske noget nyt, og det nye blev så, at jeg skal sørge for at modtage kunderne i en skønhedssalon inde i byen. Det er kun tre gange om ugen, så jeg stadig har tid til at udvikle mine andre talenter de resterende 4 dage.

Efter jobinterviewet mødtes jeg med en fyr, som jeg i dagene derop til, havde haft en masser skriverier bankende frem og tilbage med, mellem telefonmasterne i henholdsvis Danmark og Norge. Vi spiste pizza slice, mens han kørte mig hid og did i hans christiania bike, og vi talte om konceptet med at holde jul i badeshorts under en parasol. Og nu nævner jeg det med cykelturen som det første, fordi det uden tvivl var mødets højdepunkt. Denne smukke fyr, havde som sagt lige været i Norge, hvor han havde holdt nogle fridage med en ven. Det havde efter alt at dømme været en tur lidt ud over det sædvanlige. Især den halsbrækkende historie om en druktur, der endte med en dukkert i det iskolde hav, umiddelbart efter at være blevet informeret om den livsfare en sådan handling vil medføre, gjorde mig lidt usikker på, om dette nu også var en fyr for mig. Men fordi jeg elsker at møde mennesker, besluttede jeg mig for at se stort på den mere eller mindre skødesløse indstilling til eget liv, og mødes. Bag på mig, kom det derfor, at denne crazy vinterbader, var en ganske stille og rolig fyr, der som karaktertræk fremhævede sin evne til ikke at hidse sig op over noget som helst. Og her knækker filmen ærlig talt for mig – for det at tro, at man ved at sætte liv og lemmer på spil, kommer til at rykke sig som menneske, det lyder i mine øre en kende, ikke så smart i hvert fald. Hvad blev der af det at turde tage chancer, og ikke holde sig tilbage for at lave en scene, hvis man ikke får de ting igennem man mener burde komme igennem? Så begejstringen var behersket, trods herlig cykeltur i den friske luft.

Af de mange mænd jeg har mødt, har de som har gjort stærkest indtryk på mig, ikke været de smukkeste, men dem der havde mest personlighed og dem der har turde handle. Mod er det mest sexede. Mod og godt udstyr. Og sexet som jeg jo er, tog jeg senere den aften chancen, og cyklede til Klovn premiere festen, uden billet eller anden invitation end en mundtlig opfordring fra min ven R, der tidligere på dagen havde opfordret mig til at komme forbi. Til min store fornøjelse strøg jeg lige ind, og på trods af en hel aftens kedsommelig underholdning i teatret, udviklede natten sig til et sandt festfyrværkeri af boblende livsglæde og slaraffenlands stemning. Og jeg mødte tilmed en sexet mand. Bedste dag i 2010. Bum.

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *