Luksus yacht på Mallorca

 

Dette indlæg er sponsoreret af Veet

Ohøj. Jeg sidder på en båd i en havn der hedder Puerto Portals. For lidt siden spiste jeg en overdådig brunch med æg, pølser, bacon og rigelige mængder skoldhed kaffe.

Og hvad laver jeg så i grunden her? Tænker den søde og trofaste læser af denne blog, og erinderer, at min to-værelses lejlighed på ydre Østerbro ikke umiddelbart lægger op til luksus yacht ferier i det spanske.

Og lad os da gå til vaflerne. Min veninde og jeg blev for et par uger siden inviteret med på sejl-tur af en god ven, og den slags siger man bare ikke nej til. Så nu sidder vi så her, i solen og nyder livet, hinanden og rosé vinen. Og vi kom til at tale om, at det egentligt er lidt pudsigt, at størstedelen af min vennegruppe tjener en hel del mere end mig. Jeg lever jo et ganske almindeligt liv, med Netto indkøb og forsigtig pensionsopsparing, og jeg kommer på ingen måde fra en velhavende familie. Vi kom frem til, at det muligvis er fordi, jeg føler mig temmelig rig alligevel. Jeg er jo rig på oplevelser, har et stort netværk, og så er jeg forøvrigt næsten altid i godt humør. Jeg er rig på positivitet, som er den rigdom jeg fik med hjemmefra. Og den bliver man lissom aldrig træt af. Den ligger og summer, ligegyldig hvor mange yachts jeg skulle have liggende i div. havne, og den inspirerer alle slags mennesker – også dem, som ikke længere er drevet af at tjene penge, fordi de har så rigeligt i forvejen. Konklusionen er sådan set bare: At vi alle har noget at byde ind med, og vi skal lade være med at føle os mindre værd, bare fordi vi ikke har “det rigtige job”, “den største indkomst” eller “to fuldkommen lige store bryster”. Make it work – your way!

 

Og det der med at få tingene til at “make it your way” leder mig hen til denne geniale elektriske trimmer fra Veet, som jeg er begyndt at bruge til at style mine øjenbryn, bikinilinje ovs. med – lige som man har lyst til. Den er nemlig super præcis i sin måde at klippe de små hår på, og man kan derfor med fordel bruge den til at barbere de mest følsomme steder (ansigtet, bikinilinjen og under armene).

Med trimmeren følger desuden en masse udskiftelige hoveder, så man også kan varierer længden af hårene, hvis man gerne vil efterlade lidt hår (dernede). Og selvom hår måske ikke er den vigtigste faktor for at føle sig god nok som man er, så vil jeg dog alligevel sige, at det aldrig skader med en velfriseret ….!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *