Low Fodmap Diet

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOkay, min diæt gik lidt af sporet i går, da jeg var ude og spise, selvom jeg bestilte retter som jeg godt måtte få.. Jeg spiste nemlig et stykke brød til. Og det er jo okay! Men nu er meningen med denne kur jo, at man skal holde den, så man kan se hvad det er man ikke kan tåle… Så jeg må lige stramme op:) Dagen i dag fulgte heller ikke den kostplan bogen har for første uge, men jeg vender stærkt tilbage i morgen. Lavede i stedet denne salat af honningmelon, agurk, persillepesto og røget laks. Og til brunchen tidligere i dag havde jeg mine egne havregrødboller med til de lækre hjemmelavede pestoer, tapanader og oste, som jeg godt må få lidt af på diæten.

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *