Løb, ros og interview – i nævnte rækkefølge.

IMG_7179 copyLØB

Er man frisk på at smøge ærmerne op og løbe alle søerne i dag?”

– spurte han kækt over en facebook mail.

“Det bliver et nejtak herfra”

– svarede jeg ærligt og vendte mig om på den anden side, ligesom for at understrege hvor godt det var at blive liggende i vandret.

Men i dag dykkede jeg ind i regnvejret rundt om søerne, for at tjekke, om nogen virkelig gider løbe dér, når der ikke er “Søerne rundt Løbet”.

Det var der. Ikke mange – men nok til at jeg blev nød til at løbe, for ikke at blive total til grin. Så jeg løb, og gik kun de mindst befolkede strækninger. Og da jeg kom hjem faldt jeg i søvn i mit badekar.

Jeg kan læse i LCHF, som jeg følger, at kroppen skal venne sig til at køre på fedt frem for kulhydrater, og så kan man altså godt blive lidt ekstra træt, og endda få dårlig ånde. Lækkert..

IMG_7159

ROS

Nu er jeg sjovt nok vågen igen, og fandt til stor fornøjelse denne mail:

“Først og fremmest tak for din skønne blog! Jeg har med stor fornøjelse fulgt dig fra sidelinjen og suget al den inspiration til mig, jeg overhovedet har haft mulighed for. Det slår mig nu, at jeg rent faktisk har været en fast og temmelig afhængig læser af din blog i ret lang tid (et par år efterhånden). For mig er din blog en af de blogs, hvor jeg virkelig får den der ‘YES-følelse’, når der kommer et nyt indlæg eller en ny opdatering. Den indeholder alt det, som den gode blog skal rumme: Flotte billeder, inspirerende tanker, skøn stemning og en ægte portion ærlighed. Med din finurlige og fine måde at skrive og formulere dig på har du – ikke sjældent – formået at give mig den rette inspiration og ikke mindst motivation (!) til at tænke gode tanker. Det har i den grad hjulpet mig til at tænke alternativt og til at vende de lidt mindre sjove dage og tankesæt til de bedre af slagsen. STOR ros herfra! Din blog og person er virkelig noget, jeg kan identificere mig med”.

Woow – jeg er SÅ taknemmelig for, at det jeg elsker allermest bliver taget så godt imod. TAK!

INTERVIEW

Hun spurgte desuden om hun måtte interviewe mig til mediemagasinet SAMSON – det måtte hun selvfølgelig, og jeg skal nok linke til siden, når det er på gaden. Her er foreløbigt en sjov lille video, der viser én af grundene til, at jeg nu laver TV & Medie og ikke er skuespiller! OG husk at hør mig i Showet på The Voice i morgen fra 14.00 – 18.00 hvor jeg er dagens gæstevært.

 

 

Flere indlæg i samme stil

2 thoughts on “Løb, ros og interview – i nævnte rækkefølge.

  1. Den er fra Zara, og jeg købte den i LA.. Så det er nok ikke helt let at få fat på den:(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *