Lige en hurtig update – Guess vinder fundet og Youtuberbesøg

Damn jeg arbejder meget for tiden! I dag var en særlig spændende dag, da vi skulle filme første afsnit af Sofie Lindes Show, og fik besøg af en masse vildt seje og søde folk. Bl.a. Kristian og Eiqu Miller – der her fortæller om det de elsker ved at være drenge. De er fandeme sjove! Og så husk at se med på DR_Utra ‘s snapchat og min; carlachloe – hvis du vil se hvor sjovt ungdoms tv er anno 2015. Showet har premeie på DR Ultra d. 25. April.

drengene OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Morgenfrisk i min buksedragt fra Malaga, som er over-behagelig og skøn at have på, når man skal klippe film fra 9-17. Btw synes jeg det er ret imponerende at mit Djarlings hår stadig holder sig så pænt efter snart 6 måneder. Det er simpelthen alle pengene værd.

Untitled-1

Jeg har konstant optur over mine nye gulve – også mens jeg er på arbejde. Jeg går og retter de sidste ting, før jeg laver et stort “efter-renoveringen” indlæg.

7ffdbab5bb5b72fc28495605ae621ffe

Og så er Guess vinderen fundet! Det blev Rikke Melgaard – som vil blive kontaktet asap, så hun kan modtage sit nye fine ur. Tillykke!!

Over and out – og så kan I iøvrigt frem til weekenden, hvor jeg vil skrive et kvalitetsindlæg om hvad jeg rent faktisk laver, og hvordan jeg lige havnede på DR. Hej.

Flere indlæg i samme stil

7 thoughts on “Lige en hurtig update – Guess vinder fundet og Youtuberbesøg

  1. Jaaa – skriv lige når du får en mail fra dem, så jeg er sikker på at alt er på vej til dig!:) Tillykke igen!:)

  2. Hej,
    Du har sådan en fin sølv/glitter cardigan på, på et af dine nyeste billeder på Instagram. Er meget interesseret i at vide, hvor den er fra 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *