Life’s a breeze

OLYMPUS DIGITAL CAMERA And life’s in the details.
To franske fletninger er smarte når man har fedtet hår, og tilmed har lange extensions (se mit ling til Djarlings ude i venstre side af bloggen). Jeg bruger hår pudder spray fra Kerastase i bunden, og hæfter håret fast med hårnåle og hårspray fra GHD. Så ser man fin ud, imellem hårvask.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Cool guld detalje til et sort-i-sort outfit. Hvis jeg selv skal sige det. Se strømperne her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASweater fra COS, armbånd fra Dyrberg Kern, kryds, og lillerfinger -ring fra Pernille Corydon og så min grønne morfarring fra Castens.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Jeg har tabt 6 kilo siden d. 2. november, ved at træne en time 6 gange om ugen, spise efter Nupo kuren og briksystemet, hvor man godt må få 10 brikker normalt mad om dagen ud over de 6 Nupo breve. Læs mere om det her.

IMG_1493Er det bare mig, eller er en frostklar morgen næsten lige så fed som en sommerdag? Jeg var i hvert fald lykkelig, da jeg i går drønede afsted på min mega fede Gazelle cykel (se deres udvalg af cykler her) i lidt for tynde, men ikke desto mindre festlige glimmer strømper og mine varmeste støvler.
  IMG_1498Jeg hørte mit yndlingsnummer og sang med. Til de andre cyklisters store ærgrelse.

IMG_1507

Og som jeg måtte minde min underbo om i går aftes, da jeg var på vej til at komme for sent til et informationsmøde om skat for nystartede virksomheder, og derfor måtte korte vores samtale af, ved at lukke den standhaftige grønne trædør, uden at hun til syneladende var færdig med at snakke:

Ja, så er der er al mulig grund til at være taknemmelig over lige præcis dette øjeblik.

Kunne man bare flytte fokus fra dét at sætte navneskilt på sit toiletpapir og sin håndsæbe (omtrent lige så sexet som at børste tænder med en ispind), smide overboens glemte nøgler ud og forbyde sang, nynnen og fløjten på fælles arealet – til en konstruktiv og kærlig form for kommunikation – ja, så ville det med al sandsynlighed blive lettere at komme gennem dagene. Også de overskyede af slagsen.

Lykken er DIT valg.

Flere indlæg i samme stil

4 thoughts on “Life’s a breeze

  1. Hej Carla!

    Tillykke med det flotte vægttab! 🙂 Så flot – især her i decembermåned!
    Du må være indehaver af en rigtig god selvdisciplin! Det kunne jeg lære noget af! 😀
    Jeg tænkte på, om man evt. vil kunne nøjes med kun 1-2 Nupo-breve om dagen (f.eks. til morgenmad), og så spise alm. sund mad resten af dagen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *