Lejrskole stemningen, den megen snak om sand og vand, sendte mig tilbage til barndommen. Og som en lille pige løb jeg i det våde sand alt hvad jeg kunne. Fandt besynderlige ting i strandkanten, og grinte af stort set hvad som helst. Om aftenen drak vi os fulde i noget temmelig dårlig hvidvin, som vi forvandlede til champagne ved at tilføje danskvand. Det var de to fyre vi har mødt på turen, som stod for dette indslag. Det er godt vi har mødt dem. De er fulde af gode historier. Og den ene af dem er ved at samle tilpas mange skrald sammen, til at kunne modtage sin præmie, når han kommer tilbage til Danmark. Præmien er en jordbærlagkage. Jeg ved ikke helt om jeg syntes om det projekt. Men ham om det. Nu nærmer Mette, Tina, Sib (ham med det besynderlige hår) os Arliebeach, hvor solen altid skinner. I dag skinner den sikkert også på fuld hammer. Men desværre bag et tykt lag af skyer. Jeg må købe mig en ny selvbruner.

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *