LCHF – vi kører den ind med mayo!

week

Meget er sket siden sidst. Jeg har festet, boet i kolonihavehus, fået langt hår på igen, har fået dispensation for mine to praktik måneder fordi jeg kom hjem før tid fra LA (SÅ glad!), og så er jeg i fuld gang med LCHF (Low Carb High Fat) – og begejstringen er ikke til at skjule. Jubel fra morgen til aften, fordi jeg må spise så mange lækre ting!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det bedste er, at jeg har det godt i kroppen mens jeg spiser mig mæt i sundt fedt. Det giver mig en stabil mæthedsfornemmelse, og jeg er stort set ikke sulten mellem mine måltider. Hvis jeg er, drikker jeg kaffe med økologisk fløde i (!) eller vand. Kroppen skal ikke skifte fra kulhydrat brændstof til fedtdepot brændstof, og forbrænder fedt dagen lang, mens jeg arbejder på nye koncepter, mødes med venner, dyrker yoga og er glad. Fede tider.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Der skal indgå en “ren” fedtkilde til hvert måltid. Jeg har derfor lavet en mayo, med hvidløg og lidt rød pesto i, som jeg spiser som dip til grøntsager (kun grøntsager, der vokser over jorden er LCHF). Se hvordan man laver mayo selv her – herre let!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA Christina fik 12 i vækst strategi, og vi fejrede det med Cola Zero på Victor. Jeg gemmer min skeje-ud dag til fredag, hvor vi skal lege studenter til Simon og Simons fødselsdag i studentervogne!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOm morgenen spiser jeg bla. en omelet stegt i biodynamisk smør fra naturmælk, med 1/2 avocado og vanille pulver på.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Til aften har jeg i denne uge bla. spist Sticky LCHF rice: Revet blomkål kogt i fed kokosmælk, med Tamati (glutenfri soya, Urtekram) på og revet hvidkål under.  Mums!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *