Las Vegas

Når man er i USA, er der visse ting, man er nødt til at gøre. I grunden er det overraskende lidt, men selv om man overlever trangen til at købe burger og dougnuts hver eneste dag, og undgår det aller værste syntetiske tøj fra Dress for Less, så er der stadig én ting, man ikke kommer uden om: Las Vegas.

Men hvad er meningen med Vegas?

Den første dag var meningen for mine danske LA venner og jeg, en tur ned af Strippen, som hovedgaden hedder. God mad og en sjov fest. Men “what’s in it for me?” som Amy Diamond så rigtig sang det engang?

Dadler – søde gode $$ kan her fordobles så let som ingenting. Og den første tanke der slår en, når det lykkes er da også: “Det her er let. Det skal jeg leve af”. Så der sidder de så. De hvis fornuft ikke slog til. På en barstol med tomme blikke, slap ryg og døds ånde. De trykker på knapper og blander kort i den dansende røg fra omkringsiddende kæderygere. 24 timer i døgnet. Jeg selv tredoblede min indsats. På 1$. Men en gevinst er en gevinst, og jeg holdte mig ikke for fin til at indløse den. Janni derimod, vandt hele 300 kr. hvilket var proportionelt med spilleglæden.

I virkeligheden anede vi ikke hvad vi lavede i Las Vegas. Vi kørte bare igennem ørkenen, og den er der nok af i Californien. Bare ud af LA og op på en freeway, så kommer du gennem en masse ingenting, og så ligger Las Vegas der.

Turen derhen gik med vind i håret og dameblade på bagsædet. Vi kørte bare. Og til sidst kom vi til en spilleby. Men det var bare en fake Las Vegas, som håbede på at nogen ville tro at den var Vegas. Men os narrede den ikke, og vi kørte hastigt videre gennem alt det tørre.

Egentlig var jeg ikke helt sikker på, at vi var der, for byen ligner ikke Las Vegas når solen skinner. Men da jeg trådte ud i mørket efter aftensmaden, gled en sikker fornemmelse ind over mig.

Vi er i Vegas! Og det er altalt for vildt. For vildt, for de fleste vil jeg mene. Jeg selv havde rigeligt i at være der halvanden dag. Mine øjne havde så travlt mens jeg var der, at det var svært at samle sig om noget som helst andet end bare at opleve. Og det koster på overskudskontoen. Så hjemturen foregik i mere eller mindre stilhed. Jeg sov for første gang i en ørken med 180 i timen, stod i verdens længste toilet kø og blev mindet om hvor fantastisk berigende verden er. Tak.

Flere indlæg i samme stil

8 thoughts on “Las Vegas

 1. Åh, din beskrivelse af Las Vegas får mig virkelig til at savne vores roadtrip! Vi sluttede faktisk vores første roadtrip i Las Vegas – ikke helt planlagt, men min kæreste fik en forbrænding på benet, så vi måtte hentes hjem af forsikringen. Alt det gjorde også at vi faktisk endte med at være halvanden uge i Las Vegas, og min kærlighed til byen endte til sidst med at være ret stor. Jeg tror det har en hel del at gøre med at vi boede privat og lidt væk fra The Strip, så vi fik et indtryk af befolkningen bag om det lysende og farverige Las Vegas.

 2. Hej..

  Hold nu fast hvor er de fede dine videoer fra the states !!!
  Lækkert..
  Tænkte på, hvad er det for et mix af frank oceans “thinking about you” du har brugt i den her??
  Det er super fedt, men kan simpelthen ikke finde det..

  Venlige hilsner fra Nanna-Rozalina Århus.

 3. Ej hvor vildt at være der så længe!:) Det er også en sej by, og jeg er sikker på der er vilde ting at opleve fra nu af og til juleaften!

 4. Kærlighed sætter fri, og med så stor afstand er vi gladest hver for sig. Men indeni har O en meget særlig plads i mit hjerte, og det vil han nok altid have.

 5. Stort kram herfra. Du er smuk og intelligent – mon ikke du finder en der sætter mere pris på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *