Læs en bog. Køb nye sko.

kvEfter at have rendt byen tynd for at finde mit et par nye sko (som jeg fandt i Aldo), og et par leopard slagger bukser (som jeg fandt i Saint Tropez), og jeg havde sludret med to veninder om eksamensræs og snarlig bytur, og en anden veninde om hendes lille søde baby, satte jeg mig ved “Kun-for-Havnerundtsfartens-gæster- kaj*, for at læse i min bog og drikke en blåbær yoghurt i eftermiddagssolen.

Enhver der ikke læser en bog ind imellem, er idiot. Hvis alt andet fejler – så læs. 

Jeg læser selv alt for sjældent, men når jeg gør, lover jeg mig selv, at det aldrig må høre op. Ord er fantastiske. Nye sko ligeså.

Flere indlæg i samme stil

One thought on “Læs en bog. Køb nye sko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *