LA eventyret lurer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Solen skinner over skyerne 10.000 meter over jordens overflade. Der er kun 4 timer tilbage af flyveturen, og det hele er gået forbløffende let.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

Jeg blev i morges lidt over 7, kørt til lufthavnen af O. Han trillede min kæmpe røde Samsonite kuffert af sted, og sørgede for, at jeg trods overvægt undgik at betale det kostelige gebyr. Og så følte jeg ellers noget, da O. kyssede mig farvel ved det første security chech mens de sidste par dages intense O. kvalitets tid passerede revue. Og jeg stod i køen og var så pissekedafdet, at jeg måtte minde mig selv om, at jeg i de næste 6 måneder satser hele min eksistens på at lære hvordan de laver film og reklamer i LA, og så må jeg hjem til O. når det er ordnet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg vil løbe lange ture langs vandet, prøve at surfe og spise nogle groteske amerikanske ting, men mest de sunde, da jeg synes det er dejligt at være sund når solen skinner og de blåblå bølger inviterer til strand besøg og løbeture langs vandet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg skal bo hos min chef Jason den første uge, hvor jeg skal have købt en bilforsikring, have en smog test på bilen, købe en ny mobil, få et security number, og bestille tid til at tage et amerikansk kørekort…! Og working visa, så jeg kan komme til castings, som Jason netop har luftet, at han synes jeg skal have.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg var bange for han er stresset, og synes det er træls jeg bor hos ham. Men det blev så sandelig gjort til skamme, da jeg ankom og han ikke ville lade mig betale taxaen, og kørte mig rundt i hele byen med sin søde søn, for at se hvor fin Venice Beach er, og hvor godt en trøffelpizza smager sammen med expresso martini. Jason vil gøre mig til hans højre hånd og lære mig alt om hvordan man filmer i LA. OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Og hvad nytter det også, at man bruger hele sin opsparing, og alting har flasket sig, og solen skinner dagen lang, og maden smager dejligt og menneskene ligner noget fra en film, og man arbejder for det sejeste produktionsfirma, når man er bange?

Man smiler.

Amerikanerne er muligvis verdens dygtigste til at smile, og jeg er på nuværende tidspunkt allerede blevet mødt af flere eksempler herpå. Visa manden i lufthavnen sendte mig eksempelvis ind i landet med ordene ”Stay wonderful”. Jeg gyser lykkeligt, og ved at det her bliver stort.

 

 

2 thoughts on “LA eventyret lurer

  1. Åh Carla Carla Carla :)))) Så gav du mig lige tårer i øjnene denne kolde vintermorgen i Kæbenhavn. Tak 🙂 Jeg har ikke kommenteret på din blog før, men følger trofast med hver dag. Og hvor ER du bare sej! Hurra for de chancer du tager i dette smukke liv. Risk Reward. Yes! Stay wonderful! Og det er jeg ikke et sekund i tvivl om at du gør. Og mere til! Jeg glæder mig til at følge dig på dine eventyr og ønsker dig det smukkeste et af slagsen 🙂 Stort kram fra Signe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *