Kokos salat med laks og hummer

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Den her ret er nok min nye yndlingsret faktisk – den er igen fra den nye Palæo kogebog, hvor jeg bare har tilføjet hummer og laks i stedet for tun, og lidt af trøffel/spinat-saucen fra i går. Ellers er det bare en revet frisk kokosnød, korianderblade, saften fra 1/2 citron, skallen fra en økologisk citron, himalaya salt, frisk peber, en finthakket chili. Det smager bare godt!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2 thoughts on “Kokos salat med laks og hummer

  1. Hej Carla,
    hvordan får du din økonomi til at hænge sammen med alle de skønne ting du klæder dig i, din dejlige mad samt rejser og personlig træning + luksus yoga? Det kunne være sweet hvis du måske skrev et indlæg om det.
    Inspirerende blog! 🙂

  2. Haha – jeg bor for det første sammen med min mor og lillebror, så mine udgifter er ikke så høje, da vi deler min i forvejen lave husleje:) Og lige nu er jeg på besøg hos O. som bestemt ikke mangler noget!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *