Kødkataloget

ljnOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAKødkataloget er navnet på en ny satireserie til DR3, som jeg i dag var med i, i et enkelt afsnit. Joachim Jepsen spiller den netop fraskilte mand, som nu er ude på kødmarkedet, og forsøger at finde en kæreste. Jeg spiller Joachims “offer” på yogamåtten, og ud fra manus og dagens optagelser at dømme, har i noget at glæde jer til! Kæft nogle genkendelige og morsommer scener!

Ps. mit skønne yogatøj er fra Munderingskompagniet og magen til velsiddende træningstøj skal man lede længe efter! Havde også min egen gode yogamåtte med, men da den er speciallavet til hotyoga, kunne jeg ikke bruge den under optagelserne. Men det skal den til gengæld i aften til flow, så skriver jeg lige hvordan den var at stå på. Det er en Yama måtte, som har indbygget svedabsorberende tæppe i sig, så man står fast og ikke glider rundt når sveden begynder at dryppe. Lige nu har jeg et seperat tæppe til min normale yogamåtte, men at samle det i et er intet mindre end genialt.

Flere indlæg i samme stil

8 thoughts on “Kødkataloget

  1. Oh! Den er fra Dixie Gray, som både ligger på Istedgade og på Strædet. Man kan få strutskørtet i alle muuuulige farver. Jeg har det også i rødt med hvis kant, og i beige, men det er i London pt..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *