Knald på smagen med butterbeans

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HUSK AT LIKE MIN RET HER, SÅ JEG KAN KOMME TIL LA!!!

Bønner er lidt for urt
Bønner har altid været noget jeg har forsøgt mig undtaget for. Jeg synes de smager af mel og efterlader en tør fornemmelse i munden. Men jeg skal da lige love for, at denne opskrift laver om på denne fordom! Med nøddekrydderi, urter og en frisk dressing af citron, æblecider eddike og koldtpresset olivenolie, sparkes smagsløgene igang, og konsistensen af de store butterbeans er nærmest lidt sprød, og slet ikke melet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERANøddekrydderiet som tilsidst blandes med de kogte bønner og grøntsagerne, laves ved at blende hasselnødder med tørret fennikel, korianderfrø, spidskommen, kardemumme, tahin og himalajasalt. Denne masse varmes på en pande, indtil det er brunet. Lad det køle af før du blander det i salaten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg spiste salten alene i går, da det stod i “Få en lykkelig krop på 28 dage”. Men blev sulten igen senere, og spiste yoghurt med quinoa flakes.. Så jeg vil anbefale at man spiser en laksesteak ved siden af, stegt i ovnen med revet ingefær og sød soya på. Sundt og lækkert!OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

Flere indlæg i samme stil

One thought on “Knald på smagen med butterbeans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *