Klædt på til foråret med L’Oréal Prodigy

Det kan ikke længere nægtes. Det er i luften, det popper ud mellem brostenene, og det stråler ind gennem mine tydeligt beskidte ruder.

Foråret er landet.

– og det lige i min midterskilning. Den sprit nye hårfarve, fra L’Oréal – Prodigy fjernede denne weekend vintermørket fra de 3 cm. der før afholdte mig fra at kunne kalde mig blondine.

Jeg valgte farve nr. 9 som jeg blandede med spatlen, og derefter fordelte i min udgroning, med den spidse påførings flaske. Blandesættet fik minderne til at vælte frem, tilbage til min tid hos Dennis Knudsen, hvor jeg ikke bestilte andet end at blande farve, vaske hår og lægge makeup. Det virkede meget mere prof end de sæt hvor man skal ryste farven sammen. I like.

Her ses min udgroning før min hjemmefarve….

Og efter – med et resultat, der blev næsten lige så godt, som når en af de søde frisører i Dennis’ salon, tog sig tid til at lægge striber i mit hår.

 Så er jeg klar til at ryste både hår og røv denne sommer! Til den nette sum af 99 kroner.. Jotak!

Læse mere om farven her

Og meld dig til L’Oréal – Prodigy konkurrencen lige her, hvor du kan vinde et kæmpe stort kit med din udvalgte Prodigy farve og plejeprodukter til dig og dine veninder!

Dette indlæg er sponsoreret

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *