Karamel uden sukker #smagersmuk

Jeg har ret meget optur over at kunne forkæle mig selv med de her nye sukkerfri Läkerol lakridser, der smager af karamel, uden samtidig at fylde mig med sukker og fedt. Når klokken slår 15.30, melder sliksulten sig lige så sikkert som amen i kirken, og det rimer bare ikke på bikinisæson. Så hurra for denne nye sukker-erstatning, til os med søde tænder.Screen Shot 2015-02-10 at 20.39.15

Strawberry Lime smagen har tekstildesigneren Line Stramer fortolket med tusch og maleri. Jeg synes det ser super cool ud – selvom jeg er lidt mere til caramel smagen.

Du kan vinde en Läkerol mega-æske med 24 æsker Läkerol, 12 af hver slags. Og en fin plakat – blot ved at skrive herunder, hvordan du slipper udenom din sukkertrang. Vinderen udtrækkes fredag d. 13. marts

Screen Shot 2015-03-06 at 07.43.45

Premien er sponsoreret af Läkerol

 

 

37 thoughts on “Karamel uden sukker #smagersmuk

 1. Jeg sørger for aldrig at være sulten, og hvis jeg alligevel mærker sukkertrangen i hverdagene, hvor jeg normalt ikke spiser sukker, går jeg en tur eller kigger på before/after billeder af min krop. Det er altid den største motivation for mig og får mig til at ligge sukkertrangen lidt på hylden.
  Udover det har jeg fundet ud af at jeg nemt kan undgå sukkertrangen hvis jeg begrænser mit sukkerindtag til om lørdagen. Det fungerer super for mig.

 2. Jeg drikker en kop the eller spiser noget yoghurt/skyr med smag for at komme af med sukkertrangen. Og jeg har selvfølgelig altid en pakke Läkerol på mig, især når jeg er ude og handle, så jeg ikke bliver fristet 😉 Lækker konkurrence!!

 3. Jeg børster tænder hvis sukkertrangen tager overhånd, og man absolut ikke må spise lidt sukkernams. Tandbørstning er løsningen.

 4. Min sukkertrang melder sig som regel på banen så snart klokken slår 21:00 og jeg sidder foran tv’et! Jeg slipper som regel af med den enten ved at tage et koldt glas cola light af en slags eller nogle lakrids Läkerol’er! (Nogle gange begge dele)…

  Det kunne være super lækkert at vinde denne pakke og tage trangen med disse i stedet! 🙂

 5. Sikke en lækker konkurrence!

  Når det skal gå hurtigt, er tyggegummi nok min bedste redning mod sukkertrangen. Ellers er jeg også helt tosset med Liquorice & Cinnamon-teen fra Pukka med mandler og dadler on the side 🙂

 6. Hvordan slipper jeg udenom min sukkertrang? Ofte bliver jeg lækkersulten om aftenen, og typisk lige efter min aftensmad. Mit trick er, at børste tænder når jeg har spist – det hjælper virkelig, og gør at jeg ikke falder i sukker-fælden 🙂

 7. min sukkertrang slipper jeg let af med ved at tygge tyggegummi der smager af lakrids, jordbær, skovbær eller nogle af de andre søde tyggegummi der er sukkerfrie.

 8. Puh! Synes aldrig man finder det helt rette men lige for tiden fungerer isis karamel bolsjer samt gulerodsstave for mig – hvilket er win win, man bliver jo brun (læs orange!!) af de farverige stave, haha 🙂
  Ps. Rigtig fin og inspirerede blog!

 9. Jeg snacker gulerødder og bær for vildt når min sukkertrang melder sig – men altså nogle gange er det bare ikke nok, og sker det så kommer jeg til at spise en lille bitte smule nutella.. Men en ske.. 😉 Men som regel klarer gulerødderne den, fordi jeg egentlig ikke er sliksulten bare sulten henad 16 tiden 🙂

 10. Hmm…jeg slipper faktisk uden om min sukkertrang ved at spise Läkerol med salty caramel-smag:-)

 11. Jeg slipper ikke uden om sukkertrangen – det er derfor, at jeg er nødt til at vinde hihi 😉

 12. Hvis jeg skal prøve at styre udenom slikket, hvilket man jo skal, selvom det er svært (!), så spiser jeg frugt – gerne lidt syrlig frugt, da jeg synes det har en lidt slikagtig fornemmelse! Jeg elsker mango og ananas, og i min verden er det næsten bedre end slik! Hvis jeg rigtig skal forkæle mig selv, så kan jeg sagtens finde på at komme en god, mørk chokolade (70+%) ovenpå, så bliver det næsten ikke bedre 🙂

 13. For mig er der kun én vej – At sørge for at spise godt med fedt og protein i løbet af dagen og holde mit blodsukker stabilt, så jeg kan holde sulten væk. Ellers er det helt sikkert, at jeg kan ikke holde igen – og det er ikke bare et enkelt stykke chokolade her og der – det er alt, hvad jeg kan komme i nærheden af på den ene eller den anden måde 🙁
  Nødvendigheder for mig er også altid at have tyggegummi og sukkerfri pastiller, f.eks. Läkerol, på mig. På denne måde har jeg hele tiden noget at tygge på og holde sukkertrangen og lysten til at spise lidt væk 🙂

 14. Jeg snacker meget forskelligt frugt og nødder – te er også godt! Men når det går helt galt bliver der lavet bananpandekager eller en sund kage og kørt noget 70% chokolade ned – helt nemt er det jo ikke at slippe udenom den sukkertrang altså 😉 Mangler helt sikkert at prøve de der Läkerol Salty Caramel!

 15. Ærligt? Jeg spiser nok af god, sund og reel mad for på den måde at holde sukkertrangen væk. Når den alligevel melder sin ankomst, så tager jeg sukkertrangen med frisk frugt, smoothie, skyr med müsli, mørk chokolade og nødder eller lignende. Måske mit manglende Läkerol indtag skyldes nok netop, at jeg ikke har smagt nogle af de nyere udgaver, men stadig blot husker det, som noget min farfar altid havde med sig. Og original er stadig god 😉

 16. Min sukkertrang melder sig altid lige efter frokost og varer som regel resten af eftermiddagen! Mørk chokolade (80 %) er det, der redder mig, og ellers er sukkerfrit hindbærtyggegummi også en ven i nøden 🙂

 17. Jeg forsøger at holde mit blodsukker stabilt. Det vil sige, jeg sørger for at få et mellemmåltid sidst på eftermiddagen, når sukkertrangen melder sig. Det kan fx en lille portion skyr, knækbrød med hytteost osv.
  Skulle sukkertrangen alligevel melde sig, hvilket den ofte gør, tyer jeg til sukkerfrie pastiller som lakerol, sukkerfrit tyggegummi, eller en rawbar! Har næsten altid en af disse ting med i taske, da jeg virkelig er en snacker type). Derudover kan jeg finde på at tage en kop aromatiseret the fx cool mint (Tante te), mormors sommerhave (Perchs) eller caramel grøn the blandet med pebermynte (Tante te) – det kan også tage den værste sukkertrang.

 18. Jeg synes, at det er rigtig svært at slippe udenom sukkertrangen. Når jeg er på farten og i skole sørger jeg for at have gajoler/läkeroler i tasken – det er virkelig en lifesaver! Når jeg er hjemme, ryger jeg nok nærmere I sukkerfælden, i stedet for at slippe udenom den.. Haha øv. Men pepsi max hjælper mig altid når det virkelig brænder på 🙂

 19. Sikke en lækker præmie!
  Jeg plejer som regel at lave en god kop te, hvis sukkertrangen melder sig. Hvis det skal være noget spiseligt, sørger altid for at have sukkerfri gajoler mm. og tyggegummi på mig. Så går det for det meste. 🙂

 20. Når sliktrangen melder sig har jeg forskellige metoder – enten drikker jeg lakrids/pebermynte te, snupper et par gajol eller läkerol eller prøver at distrahere mig selv ved enten at gå en tur eller få trænet

 21. Jeg plejer at spie et stykke mørk chokolade 86 % og så er min søde tand for det meste tilfreds 🙂

 22. Åhr en opturs-konkurrence 🙂 Jeg elsker Läkeroler! Og plakaten som Line Stramer har lavet er fantastisk smuk, cool og fascinerende! Den ville jeg vildt gerne eje!! Nå, men for at slukke den søde tand spiser jeg Läkeroler, bær, æbler med kanel, og så putter jeg rå kakao, vanille og soyamælk i kaffen.
  God søndag!

 23. Jeg spiser selv Läkerol, når sukkertrangen melder sig – og det gør den hver evig eneste eftermiddag! Uden Läkerol ville jeg mit forbrug af chokolade være ude af kontrol! Og jeg elsker alle deres varianter, især den nye med karamel 😀

 24. Jeg er begyndt at spise dadler, synes det giver en sukker-agtig fornemmelse i munden, så det er en lille safer i min hverdag.

 25. Jeg sørger for altid at have snacks i form af skårne frugt og grøntsager med på farten, samt enten tyggegummi eller Läkerol’er. Det er vigtigt for mig, altid at have noget, da jeg ofte først er hjemme ved spisetid efter en lang studiedag og en omgang fitness/spinning.

 26. Jeg sørger for at spise mange måltider dagligt, så jeg aldrig går rundt og er sulten – men hvis sukkertrangen melder sig tager jeg gerne nogle æblestykker og vender dem i rålakridspulver fra urtekram 🙂 Det kan varmt anbefales!

 27. Tak for en fin konkurrence – og blog.
  Jeg kan anbefale frosne bær, vindruer og bananstykker som tip mod sukkertrang. (:

 28. Det gør jeg ganske enkelt ved at holde mit blodsukker stabilt hele dagen. 3 hovedmåltider bestående af protein/grønt/fedt, Thats it! Hvis det dog en sjælden gang skulle ske at jeg får lyst til sukker, så er en kop the med kokosolie ikke at stå i vejen for 🙂

 29. Når jeg er lækker sulten bruger jeg netop läkerol. Det er så fantastisk. Min favorit er bestemt blevet karamel. Men er også ret vild med den med smag af kaki, men har kun kunne finde den i Tiger butikkerne.

 30. Jeg drikker altid lidt vand og hvis sukkertrangen fortsætter, så bliver det også til et glas saftevand (selvfølgelig sukkerfri) 🙂 Nogle gange og også lidt for tit ender det dog med, at jeg falder i… Der kunne det være dejligt at have läkerol ved hånden 🙂

 31. Sidder faktisk lige pt. med en pakke läkerol med raspberry lemongrass! Det er lige som slik, men uden sukker – mums. Sidder i Østrig som sæsonarbejder, hvor man ikke kan få det, så har købt et stort lager med herned, som nu er væk 🙁

 32. Når sukkertrangen begynder så småt at komme frem har jeg det med at crave al slags sukker!! Men i stedet drikker jeg sommetider juice med ingefær i, eller te, ellers spiser jeg noget frugt, mørkt chokolade eller mandler og rosiner! Ofte for mig er det faktisk bare det med at have noget i min mund, der smager godt, der kan gøre at min sukkertrang fortrænger langsomt 🙂 men det virker!! Ellers er läkerol jo altid en sikker vinder, og dem elsker jeg i den grad også!!! Alle slags smage, på alle tidspunkter 😉 til tider også om morgenen.. ups

 33. Når en af vores kunder får lyst til at forkæle mig, tager hun Läkerol med – redder ALTID min dag og min sukkertrang

 34. Läkerol og tyggegummi er altid min redning. Og de nye Läkerol Salty Caramel er jo for VILDE! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *