Kærlighed frem for alt

tumblr_mrhlnyeQya1qzw0uno1_500Fotografi den 03-09-13 kl. 09.51 kopiMit sengetøj skal skiftes, det er fedetet. Min næse er også fedtet, og har fået to bumser over natten. Jeg sukker. Lidt for mange lektier der skal læses til i morgen (på engelsk) til at jeg kan nå Hot Yoga kl. 5, som planlagt. Faster desuden i dag. I hvert fald lige indtil jeg så resterne fra i går i køleskabet. Nu faster jeg ikke så meget mere. Lytter til Nessun Dorma og har lyst til at tude over denne, verdens smukkeste sang. Og lidt min egne forventninger til blot én dag. Jeg må give lidt slip på forventningerne, tænker jeg.

Min bror har lige vasket alt mit tøj og hængt det op. Og taget opvasken. På en opfordring, der blev mere hastig end kærlig. Men sådan er det jo. Det sker, at man beder om ting lidt mere skødesløst, end man i virkeligheden bryder sig om.

Ingen aner, hvorfor det sker, og absolut ingen kan forklare, hvorfor jeg gør det.

Mindst af alle mig selv. Men nu vil jeg læse lidt mere, og herefter bringe alt i watter, på en rolig og kærlig måde, som kendte jeg ikke til at have travlt.

Flere indlæg i samme stil

3 thoughts on “Kærlighed frem for alt

  1. Dygtigt håndteret alt sammen. Pøj pøj med dig og dit og dine. Knus og en knold lige ovenpå hovedet 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *