Just chillin – ferie

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg stadig på toppen over mine nye gulve, og de nye møbler. Bla. det her langhårede lammeskind – det dur!

Jeg har ferie denne uge, og bruger tiden på at få de sidste detaljer på plads med min webshop, læse “Fryser jeg” og så skriver jeg på min bog, som lige nu hænger i en tynd tråd, da min serie “Rundt om Carla” efter like-TV runden, ikke skal sættes i produktion, og det ligesom hang lidt sammen med bogudgivelsen. Men jeg kan ikke lade være med at skrive. Efter mødet med min redaktør i sidste uge, er jeg stadig meget inspireret af hans efterkritik på de første to kapitler, og ordene finder ligesom sig selv. Hans kontor ligger bagerst, øverst, langt væk fra denne verden. Han serverer kaffe og spiller klassisk musik, og stiller spørgsmål, der rammer lige i hjertekuglen. Ham vil nødigt undvære i processen. På mandag skal jeg til møde med Strix efter arbejde, for at braine på et nyt koncept, som TV3 måske kan bruge i stedet for Rundt om Carla. Jeg håber det lykkes, da jeg gerne vil lave både serie og bog. Wish me luck.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som den opmærksomme læser måske har bemærket, er jeg ikke på kur for tiden (breaking). Det skyldes mit coachforløb hos Pernille Ranch hvor jeg er ved at lære at finde min egen balance, og ikke overspise hver weekend eller sen aften, med tanken om at starte en ny hardcore kur op dagen efter. Jeg læste lidt i bogen “Diætistens Low Carb” i går, som ikke er en kur, men en guideline til hvor meget og hvad man egentlig har brug for. Der er fx en liste over ting som man med fordel kan spise i stedet for pasta, for ikke at få for mange kulhydrater. Og en skabelon der siger: 1 gang protein, 1 gang kulhydrat, og så 200 g grøntsager til frokost og 300 g til middag. Det er sund fornuft, og bare rart at blive bekræftiget i at min egen sundhedsstemme taler sandt. Opskrifterne er også dejligt inspirerende og jeg lavede den letteste broccolisuppe fra bogen i går, med stor succes!

Broccolisuppe

Ingredienser:

3 hele broccoli
1 løg
1 fed hvidløg
vand så det dækker
3 boullionterninger

1 løg
1 rødløg
skyr natural
soya med svampesmag (kan købes i asiatiske forretninger)
kokoschips (Urtekrams er SÅ sprøde og lækre)

Sådan gør du:

Skær broccolien i mindre buketter og skær stokken i mindre stykker.
Hak løg og hvidløg groft
Tilsæt vand og lad det koge mørt

Mens det koger skærer du de to løg i skiver, og steger dem i smør på en pande.

Når broccolien er let at stikke en gaffel i, hælder du lidt af væsken fra, men gem det for en sikkerheds skyld. Blend suppen med en stavblender i laaaang tid, så den bliver cremet. Hvis suppen bliver for tyk, så tilsæt mere af kogevandet.

Top med en klat skyr, de bløde løg, soya og kokoschips.

 

Screen Shot 2015-05-07 at 09.16.26OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg fandt desuden et gammelt memory kort i går, med billeder fra en ferie O. og jeg var på for nogle år siden. Det var bare det smukkeste sted simpelthen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi var ude og se på et hus, der lå langt oppe i bjergene i Spanien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ville bare lige dele billederne, da jeg synes de er så flotte, og det er dejligt at drømme sig lidt væk nogle gange.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *