Julemiddagen

Screen Shot 2014-12-23 at 11.31.25HUSK AT DET ER I DAG KL. 15.00 AT VINDEREN AF EN DIAMANTRING FINDES! SÅ SKYND DIG AT MELDE DIG TIL HER

Og her kommer lige mine bedste fifs til julemiddagen – billederne kan du se på min instagram og senere her på bloggen:

Brun sovs

Fremgangsmåde

Smelt smørret i en gryde. Tilsæt mel, og rør det til en melbolle, der slipper grydens sider. Tilsæt fonden lidt ad gangen, og rør efter hver gang, til der ikke længere er klumper. Rør i sovsen hele tiden, så den ikke brænder på. Rør fløde og ribsgelé i, evt. kulør, hvis du vil have en mørkere farve. Smag til med gastrik, salt og friskkværnet peber.

Ingredienser

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er ikke er så glad for hele ænder og flæskesteg, meget lidt faktisk, så jeg plejer at lave berberiand juleaften.

Det er mega let at tilberede berberiand, og det smager forrygende. Især hvis du som jeg, køber andebrystet hos en god slagter (jeg bruger altid Slagterriget her i Århus, da de har en tårnhøj kvalitet), og går uden om de frosne af slagsen, der let bliver lidt træge i det, og til jul må man gerne forkæle sig selv lidt ekstra med ekstra lækkert kød, synes jeg.

Berberiand

Fremgangsmåde

  1. Skær skrå tern i fedtet med en skarp kniv, og gnid salt ind i fedtet
  2. Læg andebrystet på en kold pande med fedtsiden nedad. Tænd for blusset.
  3. Lad det stege i 10 minutter.
  4. Vend andebrystet og steg kødsiden i 5 minutter.
  5. Lad kødet trække utildækket i 10 minutter, før det skæres ud i fine skiver og anrettes med tilbehør.

Dette indlæg er skrevet i samarbejde med:
Slagterriget
Naturmælk

Flere indlæg i samme stil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *