Julegave og 2015 ønsker

oenske

1. En revisor
Jeg er netop kommet hjem fra et informationsmøde om skatteregler for nystartede virksomheder, da jeg overvejer at starte mit eget firma. Jeg lærte, at det ikke er så enkelt så det gør noget, og jeg derfor vil have mig en revisor i 2015, for at få styr på min moms og skat.

2. Camel jakke
Hvem drømmer ikke om en cashmere uldjakke fra Max Mara? Jeg gør i hvert fald.

3. Stockings
Til mine Hugo Boss stiletter med rød sål, vil disse strømper med rød søm være pænt boss.

4. Boobs
Ja, jeg ønsker mig stadig at få lavet mine bryster. 2015 it is!

5. Pels
Jeg lånte denne jakke af Kopenhagen Fur fra Day Birger et Mikkelsen, og savner den helt forfærdeligt.

6.
Stay fit
Jeg har været på Nupo kur i et par uger nu, og træner næsten hver dag. Målet er at tabe 10 kilo, og få en smallere røv end det er tilfældet nu. 4 kilo igen! Og for at forbedre min huds udseende, smører jeg mig med BodyFit Cream på mine lår, der er god mod appelsinhud, og mine strækmærker behandler jeg med Serum 8. Så kan sommeren bare komme an!:)

Untitled1

Boligdrømme
2015 er også året hvor jeg flytter hjem til København igen, til min lille Østerbro lejlighed. Lige nu er jeg der kun i weekenderne og når jeg ikke laver TV i Århus. Imellemtiden bor min mor og lillebror dér, og det er både handy og hyggeligt.

Men når jeg for alvor rykker hjem igen, kan jeg ikke benægte, at jeg nok helst så, at jeg fik lejligheden for mig selv igen. Thi jeg er 26 år og så er 65 kvm ikke for meget at forlange for sig selv. Jeg glæder mig i hvert fald til at få min egen base igen, og jeg har besluttet mig for, at renovere lejligheden, da huslejen er billig, og jeg altid kan få mig et atelier/kontor, hvis jeg mangler plads til at være kreativ på.

Følgende to-do’s er på min “Hjem-igen” liste kommer her:

large-12

1. Jeg ønsker mig  for det første et helt nyt badeværelse! Gerne noget ala det på inspirationsbilledet her over… Men i første omgang bliver det nok bare en omgang maling, hvor også gulvet skal males hvidt. Jeg ønsker mig et rundt spejl og nogle gode spots til loftet, der kan lyse godt op. Nye hylder af træ og kurve til alt mit dullegrej.

2. Jeg vil have malet mine gulve hvide eller få dem hvid-bejset. Lige nu er de gullige, og ret slidte. Og det er jeg ikke just fan af..

large-1
3. Jeg vil have udbygget min vindueskarm, så man kan sidde i den med puder og plads til lidt kontorting og en kop varm kakao. (Se inspirationsbilledet oven over)

large-11

4. Køkkenet vil virkelig have godt af nogle nye hvide låger, helst nogle uden greb. Jeg pønser desuden på at tage mine overskabe ned, og male væggen med sort tavlelak, og så sætte metal hylder op og en ny metal emhætte – inspireret af billedet herunder. Og så vil jeg skifte min mega provins kedelige bordplade ud med en af træ og få en marmor håndvask med et enkelt hvidt blandingsbatteri i.

52f2ca8cdbfa3f1978000449._w.1280_h.1280_s.fit_

kunstJeg ønsker mig også nogle store nye billeder. Jeg er nemlig ret træt af små billeder. I det hele taget er nips ikke rigtig mig. Larger than life – dét ka’ vi li’!

Hvad er dine ønsker for det nye år?

Inspirationsbillederne er fra min Pinterst, som i kan se her.

8 thoughts on “Julegave og 2015 ønsker

 1. Hej Carla!
  Super fin blog du har!
  Elsker elsker elsker dine blog indlæg!

  Hvor har du fundet en lækker og billig lejlighed henne? Jeg leder desperat efter en 🙂

 2. Tak altså.

  Jeg fik min lejlighed da jeg flyttede hjemmefra, fordi jeg ikke kunne overtage min morfars lejlighed i Store Kongensgade, pga. nogle gamle indviklede regler.. Så min morfars advokat hjalp mig med at få en anden. Held i uheld:)

 3. Hej Clara. Virkelig fin blog du har:-) Jeg ville bare lige anbefale dig den dygtigste revisor (min mand Rudi;-)) KR-bogholderi.dk

 4. Sikke et fint site han har! Og tak for ros:) Jeg har lige skrevet til min bank, og håber de kan hjælpe mig med at komme i gang – men super med en god revisor anbefaling til senere! Tak!!:)

 5. Ja, er den ikke bare nice?! Ville ønske jeg havde råd til at beholde den:) Men altså, den findes i udvalgte
  DAY Birger Et Mikkelsen butikker, og du kan få mere information om pelsene, hvis du kontakter DAY Birger Et Mikkelsens kundeservice på: +45 33 45 88 00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *