Julefrokost tips

Dette indlæg er sponsoreret og betalt af Veet.

Som noget helt nyt, er det i år mig der lægger hus til pige-julefrokosten. Jeg er nemlig flyttet til nye fine rammer, og har plads nok til at få hele banden med hjem. Og iiih hvor jeg glæder mig!

Derfor har jeg naturligvis gjort mig nogle forberedelser, for der er ikke noget mere surt end at stå over kødgryderne hele dagen, og helt glemme sig selv, og sit outfit. Det har jeg prøvet en nytårsaften.. Hvor jeg begyndte at græde, fordi gæsterne var kommet, og jeg stadig stod og baksede med sovsen, uden makeup og lugtede af stegefedt. Heldigvis var alle forstående, og ventede med at gå til bors, til jeg havde gjort mig klar. Tak.

I min video herunder kan du se de essentielle ting, jeg gør for at forberede mig på ikke at gentage nytårs-katastrofen. Og for nemheds skyld har jeg også listet den længere nede i indlægget.

 

 

  1. Jeg barberer de små dun under øjenbrynet væk med min Beautystyler fra Veet, som også kan anvendes andre steder på kroppen til at fjerne hår, fx. under armene, i bikinilinjen og de små helligdage man har glemt på ben eller fødder, hvis man har hår der.
  2. Jeg planlægger mit outfit på forhånd, så jeg ikke skal stresse over det i sidste øjeblik. Husk at prøv det på!
  3. Jeg pakker mine gaver ind i god tid, så de bliver fine og indpakningen nærmest bliver en gave i sig selv.
  4. Rød lipgloss i mat er et hit synes jeg, da den er let at tage på, holder godt og så ser det bare super julet ud.
  5. Køb en adventsgave som folk kan bruge! Jeg har fx. købt en Beautystyler fra Veet fordi jeg ved hvor genial den er, og alle mine veninder vil blive glad for sådan en.
    Det var top of the list af mine julefrokost-tips. Husk at pas på dig selv og hinanden – og hyg jer helt vildt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *