Jul i november

OLYMPUS DIGITAL CAMERAebee7016062a4dcd93a5780878fe2174

Jeg er kommet i julehumør. Så er den ude. Jeg har derfor ikke holdt mig for god til at sætte en lyskæde op hjemme hos min kæreste, og “undskyldt” gerningen med den julepakke-kalender jeg har givet ham fra Maggie’s (se dem her). For 500 kroner har jeg sikret mig en god start på dagen i hele december – det er da hver en krone værd! Og jeg valgte naturligvis par-udgaven, så kan ikke skal fortære alle de lækre treats helt alene… Hehe.. God jul til alle!

Ps. På søndag sender jeg første afsnit af min adventskalender, hvor jeg udlodder gaver og viser hvordan jeg laver matcha julesnacks. Det bliver så læks. Du kan subscribe her, så misser du aldrig en nu video.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *