John Mayer kommer til Odense – og det gør du også!

Musikere har brændt alt muligt af i tidens løb. Nok mest pigehjerter og fyrfadslys. Den gode John Mayer er ingen undtagelse, og hvis du tør, så kan du få brændt nallerne d. 18. Juni hvor JVB Concerts præsenterer den fine herre i Odense – og du kan vinde koncert billetterne af mig!

John Mayer er vel et hvert kærlighedsforholds officielle lydside. Hvis mit kærlighedsliv var en sang, ville den være “Your body is a Wonderland” fra albummet Continuum. Nok mest fordi en sød fyr engang satte netop dette nummer på repeat under selve kærligheds agten. Og det var i grunden et sært træk, men det skal ikke ligge John Mayer til last.

For han er så god, John Mayer. Og dermed ikke sagt at andre musikere ikke også er prægtige med glimrende og absolut gode kærligheds sange. Men samlet set scorer John Mayer top point hos mig. Hit efter hit laver han, med speciale i stemningsfyldte melodier og tekster, der kan få selv Helle Thorning til at løsne op.

Jeg havde engang et kæreste hvis forældre aldrig hørte musik. Og da slet ikke John Mayer. Det var mig komplet uforståeligt hvordan de kunne opretholde et romantisk forhold, uden stemningsmusik. Prøv lige at leve uden musik bare én dag. Det duer ikke. Man kan ikke løbe sig en tur, danse i stuen eller kysse i længere tid, hvis ikke der er musik til at få følelserne til at virke. John Mayer er for det moderne parforhold, hvad tomat er for makrellen, og regnen er for marken.

“Men hvad med mig?” spørger De nu og husker hvorfor De begyndte at læse alt dette, “hvad skal jeg gøre for at vinde billeterne?!”

Ikke meget. Du skal blot fortælle mig i en lille besked herunder, hvad din yndlings John Mayer sang hedder, og hvem du vil tage med til koncerten. Vinderen af de to billetter udtrækkes den 9. juni. Og hvis du ikke kan vente så længe, så køb selv en billet her. Og gør så dig selv den tjeneste at sæt dette nummer på. Men ikke på repeat. For Guds skyld ikke på repeat.

56 thoughts on “John Mayer kommer til Odense – og det gør du også!

  1. Det er uden tvivl Your body is a wonderland! Jeg ville tage en af mine bedste veninder Mie med, som også er stor fan. Det ville være en god fødselsdage gave( har fødselsdag d. 10/6) 🙂

  2. Min yndlings er helt sikkert “Heartbreak warfare” og jeg vil rigtig gerne invitere min smukke kusine Christa med, hvis jeg er så heldig at vinde, fordi hun er det dejligste menneske og hun fortjener det så meget! ❤

  3. Min yndlings er helt sikkert “Heartbreak warfare” og hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg være lykkelig over at kunne invitere min smukke kusine Christa med, fordi hun er det dejligste menneske og hun fortjener det så meget! ❤❤❤

  4. Mit favoritnummer er Perfectly Lonely.
    Jeg ville nok tage enten min søster eller kusine med 🙂

  5. “I dont trust myself (with lovin you)”.. Chills…. <3 skal have min søster med da!

  6. Min yndlings sang med John Mayer er helt klart hans cover af Free Fallin’. Den er virkelig fantastisk!! Det kunne være virkelig lækkert med et afbræk fra læseferiens ræs med min søde veninde Johanne og komme til koncert 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *